Τι είπε ο Τραμπ για τη Μελάνια και ξεσήκωσε τα social media;

Τι είπε ο Τραμπ για τη Μελάνια και ξεσήκωσε τα social media;

Το εγκώμιο της συζύγου του έπλεξε ο Ντόναλντ Τραμπ και τα λόγια που χρησιμοποίησε έφεραν αντιδράσεις στο Twitter.

Μόλις πριν λίγες εβδομάδες όταν προωθούσε την καμπάνια της «Be Best» στην Αφρική, η Μελάνια Τραμπ δήλωσε στο ABC ότι πίστευε πως ήταν «το άτομο που είχε δεχτεί τον περισσότερο εκφοβισμό στον κόσμο».

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας στη δυτική Βιρτζίνια ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στη σύζυγό του Μελάνια με ιδιαίτερα επαινετικά λόγια για τον ρόλο της ως Πρώτη Κυρία.

«Είναι μία καταπληκτική, καταπληκτική Πρώτη Κυρία, θα το πω αυτό. Και αν νομίζεις ότι είναι εύκολο να είσαι η Πρώτη Κυρία και παντρεμένη μαζί μου, δεν είναι» ανέφερε ο Τραμπ στην ομιλία του.

Το σχόλιό του προκάλεσε την προσοχή των χρηστών των social media, με κάποιους να ισχυρίζονται ότι ήταν η πρώτη φορά που είπε την αλήθεια.

​Άλλοι σχολίασαν ότι κανείς δεν πίστευε πως είναι εύκολο να είσαι σύζυγος του Τραμπ.

​Η Μελάνια έχει βρεθεί αντιμέτωπη με προκλήσεις το διάστημα που είναι Πρώτη Κυρία: Μέσα Ενημέρωσης έχουν εδώ και μήνα αναφορές για υποτιθέμενο ειδύλλιο του άντρα της με την πρώην πρωταγωνίστρια τολμηρών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς, που ισχυρίζεται ότι είχαν σχέση όταν η Μελάνια ήταν έγκυος στον Μπάρον.

Παρότι ο Τραμπ έχει επανειλημμένα αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση με τη Ντάνιελς, ο δικηγόρος του παραδέχτηκε ότι της έχει καταβάλει ποσό 130.000 δολαρίων για να κρατήσει τη σιωπή της.

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο ABC, η Μελάνια δήλωσε ότι τέτοιοι ισχυρισμοί κατά του συζύγου της δεν ήτα «πάντα ευχάριστοι» αλλά «δεν με ανησυχούν».

«Είμαι μητέρα και Πρώτη Κυρία, και έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να σκεφτώ και να κάνω. Ξέρω ότι οι άνθρωποι και τα Μέσα αρέσκονται να κάνουν υποθέσεις για τον γάμο μας» απάντησε.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.