Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση των Ρομά στους αστυνομικούς

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση των Ρομά στους αστυνομικούς

Ένα απίστευτο βίντεο ωμής βίας κυκλοφορεί και αποκαλύπτει την στιγμή της επίθεσης περίπου 30 ατόμων στους αστυνομικούς με πέτρες, μάρμαρα και πυροβολισμούς στον αέρα.

Το αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, 01.11.2018, στην οδό Πειραιώς. Αστυνομικοί που επέβαιναν σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα για έλεγχο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε την μουσική στη… διαπασών και κινούνταν «περίεργα». Μόλις το αυτοκίνητο σταμάτησε στη συμβολή της Πειραιώς με την Κηφισού άρχισε μια πραγματική μάχη.

Οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο ξεκίνησαν να ρίχνουν στον αέρα με καραμπίνα, ενώ περίπου 25 άτομα βγήκαν από κοντινό καταυλισμό Ρομά και άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες, ξύλα και μάρμαμα κατά των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί, από τη πλευρά τους, πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, ωστόσο φαίνεται ότι αυτό δεν σταμάτησε τους επιτιθέμενους που συνέχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τους αστυνομικούς στο κεφάλι, τα χέρια και το σώμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί αποκόμισαν μώλωπες στα γεννητικά όργανα και όλο τους το σώμα.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, παρουσίασε ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει την στιγμή της συμπλοκής!

Ακούγονται οι πυροβολισμοί, οι αστυνομικοί φαίνονται να δέχονται επίθεση από τους δράστες. Σε ένα πλάνο φαίνεται κάποιος να κλωτσά έναν αστυνομικό στην κοιλιά…

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.