Η «αποκάλυψη» του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για το μέλλον της «Μουρμούρας»

Η «αποκάλυψη» του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για το μέλλον της «Μουρμούρας»

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρεται στις δύο «γυναίκες» του, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Κλέλια Ρένεση.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την παρέα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύο τηλεοπτικές του παρτενέρ στην σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

«Πέντε χρόνια τηλεοπτικής ζωής. Ξεκινήσαμε μικροί. Να φανταστείς ότι η Δάφνη μέσα στα 5 χρόνια έβγαλε σιγά σιγά πρεσβυωπία. Μεγαλώσαμε», είπε ο ηθοποιός για την Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

«Βρήκανε την πιο έξυπνη λύση, την οποία λάτρεψα, όχι μόνο στο πρόσωπο της Κλέλιας Ρένεση, η οποία είναι εξαιρετική, αλλά σεναριακά. Δεν φέρανε μία άλλη να αντικαταστήσει τη Δάφνη. Έφεραν μια γυναίκα που με θέλει και την φτύνω. Και ο Γιώργος ο Κωνσταντίνου τις προάλλες που έκανε ένα γκεστ, γύρισε και μου είπε «θα φας ξύλο στο τέλος». Βέβαια θα ενδώσει, αλλά με πολύ αστείο τρόπο. Και που θα ενδώσει και πάλι ζευγάρι δεν γίνονται. Κάποια στιγμή θα ζευγαρώσω, αλλά δεν είμαι σίγουρος μέχρι πότε. Αυτοί οι συγγραφείς είναι εκπληκτικοί μας κρατούν προ εκπλήξεως συνεχώς. Χάρηκα πάρα πολύ και με την Κλέλια γιατί κολλήσαμε «με το καλημέρα», από το πρώτο δοκιμαστικό η χημεία έδεσε», ανέφερε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σχετικά με την Κλέλια Ρένεση.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.