Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια – Πέμπτη 2 Νοεμβρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια - Πέμπτη 2 Νοεμβρίου

Τι επιφυλάσσει η μέρα για όλα τα ζώδια.

Κριός
Η επιθυμία σου να ταξιδέψεις, να ασχοληθείς με νέα αντικείμενα ή να πάρεις αμπάριζα τα μπαρ δεν είναι κακή, δεν υποστηρίζεται από την τσέπη σου όμως.

Ταύρος
Τα χρήματα που φεύγουν σε τράπεζες, δημόσιο και διακανονισμούς σου χαλούν την διάθεση, δεν χρειάζεται όμως να αμφισβητείς συνολικά τον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Απόφυγε τις ανακρίβειες και τις επαναλαμβανόμενες γκρίνιες για να μην δημιουργήσεις ένταση στην σχέση σου και βρεθείς υπόλογος.

Καρκίνος
Άσε τις επικίνδυνες αποστολές με φίλους και χόμπι ακόμη κι αν το σπίτι δεν σε χωράει. Το σώμα σου δεν είναι για ζόρια σήμερα.

Λέων
Μάζεψε τις υπερβολές, ειδικά στα λόγια, ακόμη κι αν οι φίλοι σου σε τσιγκλάνε. Πρόσεχε που την πέφτεις και μην ρίχνεις τα στάνταρ σου ανεπανόρθωτα.

Παρθένος
Το πώς πρέπει να γίνονται τα πράγματα καθώς και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δημιουργούν δύσκολο κλίμα με συγγενείς και σπίτι, αν δεν επιδείξεις ευελιξία

Ζυγός
Μία εκδρομή ή ένα ποτό με παρέα βελτιώνουν την διάθεσή σου, αλλά δεν γίνεται να εξαφανίσουν συναισθηματικές ανασφάλειες και ζήλειες.

Σκορπιός
Μην χρησιμοποιείς την κακή διάθεση και την όποια μικροαδιαθεσία σαν πρόφαση για να αποφύγεις το σεξ. Καλό θα σου κάνει.

Τοξότης
Αν δεν θέλεις να βρεθείς στο στόχαστρο του απέναντι στη δουλεία ή την προσωπική σου ζωή, έσω συνεπής, ακριβής και ξεκάθαρος.

Αιγόκερως
Σωματικά έχεις δει και καλύτερες μέρες, θα βοηθήσει να αναθεωρήσεις τα σχέδια για διασκέδαση προς το ηπιότερο.

Υδροχόος
Αξιοποίησε την δημιουργικότητά σου στις εξωεπαγγελματικές σου ασχολίες, δεν χρειάζεσαι ούτε την στήριξη, ούτε την έγκριση κανενός.

Ιχθύες
Το κόλλημα στις καταβολές σου καθυστερεί την προσωπική σου εξέλιξη και τα σχέδια σου. Το ίδιο και η πολλή σημασία στην οικογενειακή κριτική.

Πηγή: athensvoice

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.