Εκτέλεση στη Βούλα: οι κάμερες ασφαλείας θα αποκαλύψουν τους δράστες;

Εκτέλεση στη Βούλα: οι κάμερες ασφαλείας θα αποκαλύψουν τους δράστες;

Δύο «αυτόπτες μάρτυρες» πιθανόν να έχουν «δει» τη δολοφονία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία χθες το βράδυ στην Βούλα.

Δεν πρόκειται για κάποιον γείτονα ή περαστικό, που ήταν παρών στο έγκλημα, αλλά για τις κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες στην πολυτελή κατοικία-φρούριο του θύματος.

Ο άτυχος άνδρας δέχτηκε τα πυρά των αγνώστων απέναντι ακριβώς από το σπίτι του, λίγες στιγμές αφότου βγήκε από την οικία του και μπήκε στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο  στο άνοιγμα ενός δρόμου, το οποίο οι ντόπιοι χρησιμοποιούν ως πάρκινγκ.

Το γεγονός ότι ο 46χρονος δεν είχε σταθμεύσει στο εσωτερικό πάρκινγκ του σπιτιού του, αλλά είχε αφήσει το αμάξι του στο συγκεκριμένο σημείο, απ’ όπου χρειαζόταν να κάνει ελιγμούς για να ξεπαρκάρει, διευκόλυνε το έργο των δραστών, δίνοντάς τους τον απαραίτητο χρόνο και οπτικό πεδίο για το «χτύπημα».

Από το πρωί, τη σύζυγό του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, διάσημο μοντέλο με τηλεοπτική παρουσία, έχουν επισκεφθεί φίλοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για να της εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους.

Η ίδια είναι σε κατάσταση σοκ μετά την άγρια δολοφονία του συζύγου της και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία δήλωση σε δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.