
Άδοξο φινάλε θα έχουν δύο σίριαλ του ANT1, που ξεκίνησαν την πορεία τους τη φετινή σεζόν.
Μετά τη σειρά «Κοινή Λογική» ακόμη δύο τηλεοπτικές σειρές, όπως ακούγεται, ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το τηλεοπτικό κοινό νωρίτερα.
Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», δεν πήραν το πράσινο φως για να συνεχίσουν και στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν οι σειρές «Κάνε γονείς να δεις καλό» με την Ελένη Καστάνη και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και το «Έγκλημα και πάθος».
Όπως ανέφερε, ο Πουλόπουλος, από πληροφορίες που έχει μέσα από το ίδιο το κανάλι, θα ολοκληρώσουν τον κύκλο τους τον Δεκέμβριο, ενώ δεν τους δόθηκε το πράσινο φως για να γυρίσουν και νέα επεισόδια, πέρα από τα πρώτα 13 που είχαν ήδη συμφωνήσει.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Βορίζια: 400 αστυνομικοί στο χωριό και τα 3 αδέλφια παραδόθηκαν μόνα τους – Πώς έφτασαν στα ίχνη τους, αλλά τους έχασαν
- Υπόθεση ΕΛΤΑ: Τα κλάματα του CEO του Υπερταμείου που «πάγωσαν» τους Νεοδημοκράτες, η «κεφαλή επί πίνακι» του Σκλήκα και η «καυτή πατάτα» στα χέρια της κυβέρνησης
- «Μύλος» στο ΠΑΣΟΚ: Κανένας δεν είναι με κανέναν κι όλοι εναντίον του Ανδρουλάκη – Γιατί το κόμμα μοιάζει με ωρολογιακή βόμβα