Συγκλονιστική μαρτυρία για Κατσίφα: «Σκοτώθηκε όρθιος κοιτώντας στα μάτια τους δολοφόνους του»

Συγκλονιστική μαρτυρία για Κατσίφα: «Σκοτώθηκε όρθιος κοιτώντας στα μάτια τους δολοφόνους του»

Ακόμα μια συγκλονιστική μαρτυρία για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Ο Λεωνίδας Παππάς, φίλος του Κωνσταντίνου Κατσίφα και πρώην πρόεδρος της «Ομόνοιας», , σχολιάζοντας τις εξελίξεις σχετικά με την έρευνα για το θάνατο του 35χρονου ομογενή στους Βουλιαράτες, ανέφερε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη: «Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας πέθανε όρθιος. Δίπλα ακριβώς από το σημείο που εκτελέστηκε, υπήρχε ένας λάκκος. Αν ήθελε να προστατευθεί, θα περπατούσε μέσα στον λάκκο για να καλυφθεί. Σκοτώθηκε όρθιος, όπως είπε και συγγενής του, και κοιτώντας στα μάτια τους δολοφόνους του».

Ο ίδιος έβαλε στο «χάρτη» μία νέα διάσταση, σημειώνοντας ότι σε χθεσινές δηλώσεις του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Αλβανίας, κατηγόρησε τον Έντι Ράμα ότι πολιτικοποίησε το θέμα Κατσίφα, λέγοντας ότι προσπαθεί να απομακρύνει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από τα σκάνδαλα και να την στρέψει αλλού.

«Είδαμε την σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, πλυμένη και με ραμμένα τραύματα», είπε ο δικηγόρος Κώστας Γιοβανόπουλος, που είδε το άψυχο κορμί του 35χρονου, παρουσία του Έλληνα ιατροδικαστή, για μόλις πέντε λεπτά.

Αίσθηση προκαλεί πως, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του 35χρονου, η σορός είχε πλυθεί και τα τραύματα είχαν ήδη συρραφεί όταν έφτασε εκεί ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, δηλαδή πολύτιμα στοιχεία είχαν αλλοιωθεί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να είναι αξιόπιστη η όποια εξέταση της σορού γίνει εκ των υστέρων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.