Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφίζει η ίδια τα παιδιά της

Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο η Κέιτ Μίντλετον φωτογραφίζει η ίδια τα παιδιά της

Πολλές από τις πιο γλυκές στιγμές της οικογένειας Κέιτ Μίντλετον- Πρίγκιπα Ουίλιαμ τις έχει απαθανατίσει η ίδια η Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Τον λόγο που συμβαίνει αυτό αποκάλυψε ένας επαγγελματίας φωτογράφος.  

Η φωτογράφηση των παιδιών της βοηθάει να δείχνει η οικογένεια πιο… ρεαλιστική, αφού η φωτογράφησή τους δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο που θα την έκανε ένας επαγγελματίας φωτογράφος.  “Αυτή η συνήθεια δείχνει πως η σύγχρονη μέλλουσα βασίλισσα, η Κέιτ, καθώς και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι πιο προσιτοί”, δήλωσε η φωτογράφος στο MailOnline.

“Δείχνει επίσης ότι δεν ασχολούνται μόνο με τις ακριβές συνήθειες τους. Για αυτό βλέπετε και συχνά την Κέιτ να φοράει δεύτερη και τρίτη φορά τα ίδια ρούχα ή κάποια κομμάτια που έχει ξαναβάλει. Το να κάνει δικές της φωτογραφίες είναι ένας τρόπος να δείξει ότι δεν σκορπάει χρήματα και κάνει ό,τι κάθε μητέρα”. Πάντως η Δούκισσα έχει πάρει πολλούς επαίνους για τη δεξιότητά της στις φωτογραφίες.

Οι ειδικοί έχουν πει ότι η Δούκισσα «καταγράφει πραγματικά την ενέργεια των παιδιών της στις φωτογραφίες». Το ταλέντο της έχει αναγνωριστεί από την Royal Photographic Society (RPS). Μάλιστα, της έδωσαν μία τιμητική αναγνώριση, κάνοντάς της μέλος για όλη της τη ζωή “για το ταλέντο και τον ενθουσιασμό της”.

Ο Dr Μάικλ Πρίτσαρντ, διευθυντής του RPS, λέει: “Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει επιδείξει ένα μακροχρόνιο ενδιαφέρον για τη φωτογραφία και την ιστορία της” .

Ανάμεσά στις εικόνες που έχει κάνει το κλικ τους είναι κι εκείνη που ο Πρίγκιπας Τζορτζ κρατάει στην αγκαλιά του την προγκίπισσα Σάρλοτ, όταν ήταν μόλις λίγων ωρών.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.