«Έπεσε» σε κίνηση και δεν πρόλαβε την μοιραία πτήση στην Ινδονησία

«Έπεσε» σε κίνηση και δεν πρόλαβε την μοιραία πτήση στην Ινδονησία

Ο Sony Setiawan έχει κάθε λόγο να ευχαριστεί την... κίνηση που ήταν και η αιτία να χάσει το μοιραίο αεροσκάφος που συνετρίβη στην Ινδονησία.

Πρόκειται για την μοιραία πτήση του αεροσκάφος της ιδιωτικής εταιρείας Lion Air με 189 επιβαίνοντες, οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο κατά την συντριβή του.

Ο Setiawan, στέλεχος του υπουργείο Οικονομικών της Ινδονησίας, θα ταξίδευε με άλλους συναδέλφους του αλλά η κίνηση που συνάντησε στο δρόμο προς το αεροδρόμιο του Σοκάρνο δεν του επέτρεψε να προλάβει την μοιραία πτήση του Boeing 737.

Έτσι πήρε την επόμενη πτήση με προορισμό το Πανγκάλ Πινάνγκ και έμαθε για την αεροπορική τραγωδία μόλις προσγειώθηκε εκεί.

Ο ίδιος εξήγησε πως αυτή την πτήση, ο Setiawan την έχει πάρει δεκάδες φορές όπως εξήγησε:

«Συνήθως παίρνω αυτή την πτήση – οι φίλοι μου κι εγώ πάντα μπαίναμε σε αυτή την πτήση. Δεν ξέρω πώς έτυχε να έχει τόση κίνηση. Συνήθως φτάνω στις 3 τα ξημερώματα στη Τζακάρτα αλλά τη Δευτέρα έφτασα στις 6:20 και έτσι έχασα την πτήση».

Βέβαια μπορεί ο άνδρας να έζησε επειδή δεν πρόλαβε την πτήση, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τους συναδέλφους τους.

«Μόλις έμαθα τα άσχημα νέα έβαλα τα κλάματα», είπε ο Setiawan. «Όλοι οι φίλοι μου ήταν μέσα στο αεροπλάνο» είπε και συνέχισε:

«Η οικογένειά μου είχε πάθει σοκ, η μητέρα μου έκλαιγε. Τους είπα ότι είμαι ασφαλής και είμαι ευγνώμων».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.