Αυτή η γυναίκα μαχαίρωσε το σύζυγό της και στη συνέχεια έβγαλε selfie και την έστειλε στις φίλες της!

Αυτή η γυναίκα μαχαίρωσε το σύζυγό της και στη συνέχεια έβγαλε selfie και την έστειλε στις φίλες της!

Μία γυναίκα στη Σιβηρία μαχαίρωσε τον πρώην σύζυγό της και στη συνέχεια, αντί να καλέσει βοήθεια, έβγαλε selfie με φόντο το αιμόφυρτό θύμα της και την έστειλε σε φίλους της, παραδεχόμενη ότι η φωτογραφία την έκανε να μοιάζει με «τέρας».

Όπως αναφέρει το RT, το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Σουργκούτ τον Οκτώβριο μετά από έναν έντονο καυγά μεταξύ του πρώην ζεύγους, που βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης

Ο καυγάς του Oleg και της Olga – έχουν δοθεί στη δημοσιότητα μόνο τα μικρά τους ονόματα – έλαβε γρήγορα διαστάσεις και ο άντρας «επιχείρησε να πνίξει» την πρώην σύζυγό του, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας που δημοσιεύεται σε τοπικά μέσα.

Στην προσπάθειά της να προστατευθεί, η Olga πήρε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στον πρώην άντρα της. Του επέφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα και τότε, αντί να καλέσει σε βοήθεια η 25χρονη αποφάσισε να βγάλει μία selfie με τον Oleg, ο οποίος κείτονταν αιμόφυρτος, και την έστειλε σε φίλους της.

«Παιδιά, μαχαίρωσα τον πρώην σύζυγό μου», έγραφε στο μήνυμα που συνόδευε την selfie, τονίζοντας: «Φαίνεται σαν είμαι τέρας».

Η 25χρονη συνελήφθη από τις Αρχές με την υποψία της «υπέρβασης της δικαιολογημένης αυτοάμυνας», αλλά αφέθηκε ελεύθερη.

Ο Oleg υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και αναρρώνει.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.