Συγκλονίζει η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα! – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα! - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα μεγάλο «γιατί» έχει κυριεύσει την μητέρα του αδικοχαμένου ομογενή που εξέφρασε την οδύνη της μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Σε εμφανή κατάσταση σοκ, η μητέρα του 35χρονου ομογενή εξέφρασε την οδύνη της μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Γιατί να το σκοτώσουν το παιδί μου, τον λεβέντη μου; Είχε χαρά να στολίσει το σχολείο για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, για να τιμήσει τους ήρωες. Δεν την ήθελαν τη μειονότητα οι Αλβανοί» επαναλάμβανε σοκαρισμένη η τραγική μητέρα.

«Δεν τη θέλω πια τη ζωή μου χωρίς το παιδί μου, χωρίς την ψυχή μου» είπε θρηνώντας η γυναίκα, και στη συνέχεια έκλεισε τη γραμμή, μην μπορώντας να συνεχίσει.

Οι δυο αδελφές του Κωνσταντίνου Κατσιφά που μένουν μόνιμα στην Αθήνα μετέβησαν τη νύχτα στο χωριό για να συμπαρασταθούν στη μητέρα τους. Υπενθυμίζεται ότι εχθές, η μητέρα του 35χρονου – που δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το τι συνέβαινε – είδε Αλβανούς αστυνομικούς, οπλισμένους σαν αστακούς, να εισβάλλουν στο σπίτι και να το κάνουν φύλλο και φτερό, ψάχνοντας τον γιο της.

Ομογενείς καταγγέλλουν μάλιστα ότι η γυναίκα δέχτηκε και χτυπήματα από τους αστυνομικούς, όταν σαστισμένη βρέθηκε μπροστά τους.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.