Μην του βάζετε δύσκολα: Ο Τραμπ δεν μπορεί να κλείσει την ομπρέλα του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μην του βάζετε δύσκολα: Ο Τραμπ δεν μπορεί να κλείσει την ομπρέλα του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίνεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει... ένα θέμα με τις ομπρέλες!

Με χιούμορ σχολίασε το Twitter την αποτυχία του Ντόναλντ Τραμπ να κλείσει τη μεγάλη μαύρη ομπρέλα που κρατούσε, κατά την επιβίβασή του στο «Air Force One».

Ο Αμερικανός πρόεδρος κρατούσε την ομπρέλα προκειμένου να προστατευτεί από τη βροχή, καθώς ανέβαινε τα σκαλιά για να μπει στο προεδρικό αεροπλάνο.

Ωστόσο, φαίνεται πως αντιμετώπισε ορισμένες δυσκολίες κατά την προσπάθεια να την κλείσει. Έτσι, πολύ γρήγορα, αποφάσισε να την αφήσει έξω ακριβώς από τη θύρα επιβίβασης του αεροσκάφους.

Το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε στην κοινή βάση του «Άντριου» στο Μέριλαντ, αποτέλεσε αφορμή, προκειμένου να ξεσπάσει κύμα σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο Τραμπ δεν ξέρει πώς να κλείσει μια ομπρέλα» ήταν το σχόλιο ενός χρήστη του Twitter, ενώ ένας δεύτερος σημείωσε με χιούμορ: «Αν απαιτεί πάνω από δύο δευτερόλεπτα σκέψης, τότε άφησέ την».

​Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό με ομπρέλα, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Είχε προηγηθεί η έντονη κριτική που δέχθηκε, για την απόφασή του να αφήσει τη σύζυγό του, Μελάνια, απροστάτευτη απέναντι στη βροχή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.