
Προβάλλοντας τρεις από τις πλέον κλασικές κι αγαπημένες σειρές του το Mega αποχαιρέτησε οριστικά το τηλεοπτικό κοινό, καθώς μετά την απόφαση του ΣτΕ, η Digea διέκοψε οριστικά το σήμα του τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 2018.
Στις 2:11 έπεσε το «μαύρο», την ώρα που η Ρένια Λουϊζίδου μιλούσε στον Βλάσση Μπονάτσο, σε επεισόδιο των θρυλικών «Απαράδεκτων», με το οποίο έμελλε να ειπωθεί το «αντίο» του Μεγάλου Καναλιού.
Είχαν προηγηθεί τα εξίσου επιτυχημένα σίριαλ «Οι τρεις χάριτες» και «Ντόλτσε Βίτα».
Το Mega έφυγε από τους τηλεοπτικούς δέκτες με το κεφάλι ψηλά. Σύμφωνα με το Zappit, λίγο πριν την διακοπή του σήματος (01:30 – 01:59) κατέγραφε στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen ποσοστά 17,5% στο γενικό σύνολο και 22,5% στο δυναμικό κοινό.
Μετά τις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου ήταν σταθερά η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών ηλικίας 18 – 54, αφήνοντας πίσω του τα υπόλοιπα κανάλια.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Πάει να τους τρελάνει όλους η Κατερίνα Νοτοπούλου – Αλλάζει κόμμα και φουλάρει στην Α’ Θεσσαλονίκης
- Αυτό περιμένουν οι δελφίνοι: Το ποσοστό της ΝΔ που ανοίγει αυτόματα θέμα διαδοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία
- Ελπίζουν να είναι μπλακ χιούμορ: Το όνομα – βόμβα που σκέφτεται να φέρει στο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης προκαλεί τσουνάμι αντδράσεων