Βιβλίο του 17ου αιώνα δίνει tips για να ρίξετε μια γυναίκα

Βιβλίο του 17ου αιώνα δίνει tips για να ρίξετε μια γυναίκα

Χρήσιμες συμβουλές βρίσκει κανείς σε χειρόγραφο του 17ου αιώνα, που μεταξύ άλλων... έχει τον τρόπο να πείσετε μια γυναίκα να σας κάνει στριπτίζ!

Ένα χειρόγραφο από το 17ο αιώνα, το οποίο έγραψε ένας μάγος, λαϊκός μουσικός και ένας από τους πιο «έξυπνους ανθρώπους του Έσεξ» και αποκαλύπτει μεταξύ άλλων πώς κάποιος μπορεί να κάνει μια γυναίκα να χορέψει γυμνή γι’ αυτόν, πουλήθηκε για 22,000 λίρες (περίπου 25,000 ευρώ) σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror.

Μέσα στις 476 σελίδες τους αυτός ο πρακτικός οδηγός περιλαμβάνει συμβουλές για το πώς να γίνει κάποιος συμπαθής και ερωτεύσιμος, συμβουλές για απώλεια βάρους, αλλά και τρόπους για το πως να προβλέψει κανείς αν «ένας άρρωστος θα πεθάνει».

Ανάμεσα στα tips του χειρογράφου, υπάρχει και ένα ξόρκι για να καταφέρεις μια γυναίκα να χορέψει γυμνή. Το ξόρκι θέλει τον άντρα να ψελλίζει «αλά αγιαμάλ» την ώρα που αλείφει με ζεστό κερί τη γυναίκα. Ωστόσο, αυτό πιάνει μόνο τις μέρες με πανσέληνο, σημειώνει ο συγγραφέας.

Για όσους πάλι έχουν περιττά κιλά ο μάγος προτείνει το ζωμό από μάραθο και εγγυάται σίγουρα αποτελέσματα.

Και αφού ο έρωτας περνά από το στομάχι, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ρίξει κανείς μια γυναίκα από το να της μαγειρέψει ζωμό από κόκκαλα γουρουνιού.

«Γράψτε το όνομά της σε μια περγαμηνή και ρίξτε τη σε φωτιά στην οποία μαγειρεύετε ένα ζωμό από βότανα που έχετε αναμείξει με οστά γουρουνιού και μοιραστείτε το με την κυρία», αναφέρει το χειρόγραφο.

Αυτοί οι πανούργοι μάγοι ήταν ιδιαίτερα σεβαστοί στη Βρετανία και θεωρούνταν από πολλούς «επαγγελματίες» ενώ δραστηριοποιούνταν από τον Μεσαίωνα μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα. Θεωρούνταν ότι ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις τους για να εντοπίσουν εγκληματίες, να βρουν αγνοούμενα πρόσωπα, ακόμα και κλεμμένα αντικείμενα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.