
Την ευκαιρία να πάρει μία ανάσα... δροσιάς στην Κρήτη είχε το ζεύγος Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Το ημερολόγιο να δείχνει 27 Οκτωβρίου και πολλοί ίσως να αφήσαμε πίσω μας τις πρώτες βροχές, ωστόσο η σημερινή μέρα στα Χανιά, θυμίζει… καλοκαίρι.
Την ηλιόλουστη μέρα αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα οι οποίοι βρίσκονται από νωρίς το πρωί του Σαββάτου στα Χανιά.
Το ζευγάρι αποφάσισε να περάσει ένα χαλαρό και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο στα Χανιά κάνοντας μία βόλτα και από την αγαπημένη του παραλία, το Μαράθι, για “το τελευταίο μπάνιο της σεζόν” όπως χαρακτηριστικά είπε στο zarpanews.gr ο κ. Μητσοτάκης.
Εξάλλου αύριο, 28η Οκτωβρίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις εορτασμού που θα γίνουν στο χωριό Βρύσες Αποκορώνου.


Τελευταίες Ειδήσεις
- Μένουν μόνο τα τυπικά: Ο Τσίπρας ενισχύεται με ακόμη έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
- Μετά τα 2 βίντεο Σαμαρά: Ψάχνουν να τους βρουν στη ΝΔ…
- Θέμα παραίτησης Ανδρουλάκη μετά το αρνητικό σερί των δημοσκοπήσεων: Ποιοι βγαίνουν μπροστά στο ΠΑΣΟΚ