
Να διακόψει το «μαύρο» στο Mega ζητά με αίτηση αναστολής η Τηλέτυπος.
Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add Instanews.gr on Google
Αίτηση αναστολής εκτέλεσης απόφασης διακοπής του σήματος του Μέγκα, κατέθεσε η ιδιοκτήτρια εταιρεία Τηλέτυπος στο ΕΣΡ.
Η ακρόαση των εκπροσώπων του MEGA ορίστηκε για αυτήν την Τρίτη, στη μία μετά το μεσημέρι και ενώ η Digea έχει ανακοινώσει από την Τετάρτη, ότι στις τρεις το πρωί της Κυριακής θα κατεβάσει το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού.
Θυμίζουμε πως η DIGEA, ανακοίνωσε την ημέρα που θα ρίξει “μαύρο στο MEGA”. Σύμφωνα με τον ψηφιακό πάροχο, εφόσον έχει λάβει την εντολή από το ΕΣΡ, θα προχωρήσει στην διακοπή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος τα ξημερώματα της Κυριακής, 28 Οκτωβρίου.
Τελευταίες Ειδήσεις
- Μετά τον Σαμαρά και νέα ψυχρολουσία: Ποιος πρώην υπουργός της ΝΔ μπορεί να ανακοινώσει κόμμα την Τετάρτη
- Το όνομα του νέου κόμματος Σαμαρά – Επικό τρολάρισμα στη ΝΔ
- Μετά τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής: Ποιο ήταν το μοναδικό παράθυρο σωτηρίας των δυο νέων που έχασαν τη ζωή τους στο γκαράζ
- #Mega