Θρίλερ στον αέρα για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Θρίλερ στον αέρα για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια άκρως επικίνδυνη στιγμή έζησαν ο πρίγκιπας Χάρι και η εγκυμονούσα σύζυγός του Μέγκαν Μάρκλ όταν κατά τη διάρκεια της πτήσης τους από την Τόγκα στο Σίδνεϊ το αεροσκάφος τους παραλίγο να συγκρουστεί με ένα άλλο.

Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ που συνεχίζουν την περιοδεία τους στη μακρινή Αυστραλία μετά την επίσκεψή τους στα νησιά Τόνγκα έφτασε η στιγμή να επιστρέψουν στο Σίδνεϊ. Το ταξίδι τους όμως εξελίχθηκε σε μίνι… περιπέτεια καθώς ο πιλότος- σωτήρας, Νάιτζελ Ρόσελ έκανε ελιγμό στον αέρα και απέφυγε τη σύγκρουση με άλλο αεροσκάφος την τελευταία στιγμή.

Το πριγκιπικό ζεύγος, που σε λίγους μήνες θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί, επιβιβάστηκε στην πτήση τσάρτερ της Qantas για να επιστρέψουν στο Σίδνεϊ. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τη στιγμή που ο πιλότος του Boeing 737 αποφάσισε πως δεν μπορούσε να προσγειώσει το αεροπλάνο και εδώ είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία προσγείωσης.

Δευτερόλεπτα πριν ακουμπήσει στο έδαφος το αεροπλάνο που μετέφερε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, ο πιλότος αποφάσισε να το… σηκώσει ξανά καθώς κρίθηκε επικίνδυνη η παρουσία ενός άλλου αεροσκάφους στο διάδρομο προσγείωσης με το ενδεχόμενο ατυχήματος να είναι ορατό.

Η στιγμή που ο πιλότος αποφάσισε να ακυρώσει την προσγείωση έχει καταγραφεί σε video από άλλο επιβάτη του αεροπλάνου.

Ο κυβερνήτης Νάιτζελ Ρόσελ, εξήγησε από το μεγάφωνο πως είχε αποφασίσει να ακυρώσει την προσγείωση γιατί ένα άλλο αεροπλάνο στο διάδρομο κινούνταν αργά και τα δυο αεροσκάφη θα έρχονταν επικίνδυνα κοντά.

Τέλος καλό όλα καλά αφού τελικά το αεροπλάνο του πριγκιπικού ζεύγους προσγειώθηκε με ασφάλεια λίγα λεπτά αργότερα, αφού έκανε έναν δεύτερο κύκλο πάνω από την πόλη.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.