Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς!

Ασταμάτητος ο Τσιτσιπάς!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε... για πλάκα τον Πέτερ Γκόγιοβτσικ στη Βασιλεία και προκρίθηκε στον δέκατο φετινό του προημιτελικό.

Μόλις μια ώρα χρειάστηκε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας για να ξεπεράσει το εμπόδιο του 29χρονου Γερμανού (Νο.60) με 6-3, 6-1 και να κλείσει ραντεβού με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, που απέκλεισε με 7-6(5), 6-2 τον Αντρέας Σέπι.

Το θέμα, όμως, είναι άλλο: αν προκριθεί στα ημιτελικά του Swiss Indoors, ενδέχεται να βρει απέναντί του το είδωλό του, τον Ρότζερ Φέντερερ, μέσα στο «σπίτι» του! Έχουμε, βέβαια, δρόμο μέχρι εκεί…

Για την ώρα, ο Στέφανος μπορεί να πανηγυρίζει για τη 41η νίκη του σε 66 αγώνες, η οποία ήρθε με επιβλητικό τρόπο… «Αφεντικό» από την αρχή του αγώνα, δεν ένιωσε ποτέ απειλή από τον Γκόγιοβτσικ και είναι χαρακτηριστικό ότι έχασε συνολικά μόνο 12 πόντους στο σερβίς του.

Αν παίξει έτσι κόντρα στον Μεντβέντεφ, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και θα μένει να δούμε αν και ο Φέντερερ φανεί συνεπής!

Ο 37χρονος Ελβετός παίζει απόψε στις 20.00 με τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ και, αν περάσει, ο επόμενος αντίπαλός του θα προκύψει από την αναμέτρηση Σιμόν-Γκούλμπις.

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος κατέκτησε την Κυριακή στη Στοκχόλμη τον πρώτο ATP τίτλο του, οπότε «τρέχει» και ένα σερί 6-0 στο tour!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.