Τρομοδέμα με παραλήπτη τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, μεταδίδει το CNN

Τρομοδέμα με παραλήπτη τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, μεταδίδει το CNN

Υποπτο δέμα εντοπίστηκε πριν από λίγο στη γειτονιά Τραϊμπέκα της Νέας Υόρκης και αυτή τη στιγμή εξετάζεται από τις αρχές.

Την είδηση μεταδίδει το CNN ενώ και το NBC μετέδωσε ότι το ύποπτο πακέτο είναι παρόμοιο με εκείνα που είχαν σταλεί σε κορυφαία στελέχη των Δημοκρατικών, ενώ ανέφερε ότι η διεύθυνση αποστολής ταυτίζεται με εστιατόριο ιδιοκτησίας του Ρόμπερτ ντε Νίρο.

Στο μεταξύ, το FBI έχει ξεκινήσει μεγάλη έρευνα προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες; πίσω από την αποστολή δεμάτων με εκρηκτικούς μηχανισμούς που εστάλησαν στον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, τη Χίλαρι Κλίντον και άλλους κοινοβουλευτικούς των Δημοκρατικών, καθώς και στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, εναντίον του οποίου καταφέρεται ο νυν πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Με τις ενδιάμεσες εκλογές να απέχουν λιγότερο από δύο εβδομάδες, ο Τραμπ αρχικά καταδίκασε την αποστολή αυτοσχέδιων βομβών σε πολλούς πολιτικούς του αντιπάλους, υπογράμμισε όμως «την ευθύνη» των μέσων ενημέρωσης στην επιδείνωση του πολιτικού κλίματος.

«Κάθε πράξη ή απειλή πολιτικής βίας είναι μια επίθεση εναντίον της ίδιας της δημοκρατίας μας», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος. Όμως παράλληλα στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο Ουισκόνσιν ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης «να σταματήσουν τις εχθροπραξίες χωρίς τέλος», τις «συνεχείς επιθέσεις και τον αρνητισμό» και τη μετάδοση «συχνά ψευδών» ειδήσεων.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.