Ο «Ρος Γκέλερ» απαντά για τη ληστεία: «Ορκίζομαι, δεν ήμουν εγώ!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο «Ρος Γκέλερ» απαντά για τη ληστεία: «Ορκίζομαι, δεν ήμουν εγώ!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η είδηση με τον κλέφτη- σωσία του Ρος από «Τα Φιλαράκια» που έγινε viral μετά την ανάρτηση της βρετανικής αστυνομίας έφτασε μέχρι τον πραγματικό Ντέιβιντ Σουίμερ, που όχι μόνο απάντησε αλλά το έκανε και με το απόλυτο τρολάρισμα.

Χρησιμοποιώντας το hashtag #itwasntme (σ.σ. Δεν ήμουν εγώ), ο ηθοποιός έγραψε στο Twitter:

«Ορκίζομαι δεν ήμουν εγώ. Όπως βλέπετε, ήμουν στη Νέα Υόρκη. Εύχομαι στην αστυνομία του Μπλάκπουλ καλή τύχη με την έρευνα».

Το καλύτερο όμως ήταν πως το μήνυμα συνόδευε ένα βίντεο που δείχνει τον ίδιο, να κάνει ακριβώς ό,τι και ο κλέφτης που καταζητείται- να κουβαλάει μια εξάδα από μπίρες στο διάδρομο ενός σουπερμάρκετ, κοιτάζοντας προς την υποτιθέμενη κάμερα ασφαλείας όταν την προσπερνά.

Για την ιστορία, όλα ξεκίνησαν όταν η βρετανικές αρχές δημοσίευσαν στο Facebook τη φωτογραφία ενός υπόπτου που μοιάζει να είναι σωσίας του Ρος Γκέλερ, του χαρακτήρα που υποδυόταν ο Ντέιβιντ Σουίμερ στα Φιλαράκια.

Οι χρήστες δεν άργησαν να εντοπίσουν την ομοιότητα με αποτέλεσμα μέσα σε λίγη από την δημοσίευσή της, η ανάρτηση να κατακλυστεί από αστεία, τα οποία είχαν όλα αναφορά στη διάσημη τηλεοπτική σειρά και τον πρωταγωνιστή της.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.