Κακός χαμός με τα σχόλια Παπανώτα για τα κιλά της Χρηστίδου – Η σκληρή απάντηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κακός χαμός με τα σχόλια Παπανώτα για τα κιλά της Χρηστίδου - Η σκληρή απάντηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κακός χαμός έγινε στο Happy Day με τα όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια που έγιναν για τη Σίσσυ Χρηστίδου και την εμφάνιση της.

«Μαγειρεύει πολύ καλά για τα παιδάκια. Εννοώ ότι άμα μαγειρεύεις δοκιμάζεις», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας όταν είδε την παρουσιάστρια να κάνει δηλώσεις στην κάμερα.

Και λίγο αργότερα το πάνελ της εκπομπής, με τον Δημήτρη Παπανώτα να κάνει την αρχή, είπε ότι η παρουσιάστρια τους θυμίζει την Κατερίνα Ζαρίφη. «Είναι όμορφη! Εμένα μου θύμισε κάποια όταν είδα το πρόσωπο. Εκεί το μακιγιάζ και το μαλλί όπως πέφτει… Να πούμε ή να μην πούμε; Εγώ θα το πω. Στο πρόσωπο μου θυμίζει την Κατερίνα Ζαρίφη», είπε ο Χρήστος Βαρθαλίτης.

Την κατάσταση πήγε να σώσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά το κακό είχε γίνει, λέγοντας: «Η Σίσσυ από τότε που τη θυμάμαι ποτέ δεν ήταν το καχεκτικό αδύνατο κορίτσι. Δηλαδή τη βλέπεις, μπορεί να είναι και σε μια φάση που έχει πάρει δυο κιλάκια παραπάνω, αλλά δεν περνούσε ποτέ το πρότυπο της πολύ αδύνατης. Έχει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο».

Αυτά είδε ο συνεργάτης και κουμπάρος της Σίσσυς Χρηστίδου, Παύλος Σταματόπουλος και με ένα insta story απάντησε στον Δημήτρη Παπανώτα γράφοντας: «Ο Δημήτρης Παπανώτας είναι ένα ευφυής άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση και χιούμορ που θα έλεγα που ταιριάζει. Σήμερα το πρωί έκπληκτος είδα σε αναπαραγωγή το σχόλιο του – υπονοούμενο μετά από ένα βίντεο με δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου. Πίστευα ότι τέτοιου είδους υπαινιγμούς για τα κιλά κάποιου άλλου ανθρώπου τα είχα αφήσει πίσω. Στην εποχή που πηγαίναμε σχολείο και ο εφηβικός αυθορμητισμός «χτυπούσε» τον διαφορετικό. Τον λίγο παχουλό, τον κοντούλη ή εκείνη που φορούσε σιδεράκια και γυαλιά. Και σαν να μην έφτανε το ένα «θύμα» στο κάδρο με τους ίδιους υπαινιγμούς μπήκε και η Κατερίνα Ζαρίφη… Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια! Είμαι σίγουρος ότι ο Δημήτρης βλέποντας το απόσπασμα ένιωσε αμήχανα όπως όλοι εμείς! Γιατί; Γιατί μπορεί καλύτερα!»

Κακός χαμός με τα σχόλια Παπανώτα για τα κιλά της Χρηστίδου - Η σκληρή απάντηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.