Ασυγκράτητο ζευγάρι κατηγορείται για… επικίνδυνη οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο! – ΒΙΝΤΕΟ

Ασυγκράτητο ζευγάρι κατηγορείται για... επικίνδυνη οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο! - ΒΙΝΤΕΟ

Έκαναν έρωτα κατά τη διάρκεια της διαδρομής σε αυτοκινητόδρομο.

Με την κατηγορία της «επικίνδυνης οδήγησης» διώκεται ένα ζευγάρι στην Ισπανία, καθώς επιδιδόταν σε σεξουαλικές περιπτύξεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής με αυτοκίνητό τους σε εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας!

Οι ισπανικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο διάρκειας λίγων δευτερολέπτων, όπου καταγράφεται το περιστατικό. Στα πλάνα διακρίνεται μια γυμνή γυναίκα να βρίσκεται πάνω από ένα άλλο πρόσωπο, που οδηγεί. Οι κινήσεις τους δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας για το τι συμβαίνει.

Το βίντεο αρχικά δημοσιεύτηκε στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, μαγνητίζοντας την προσοχή των αρχών, καθώς τις εικόνες κατέγραψε ο επιβάτης ενός άλλου οχήματος με το κινητό του τηλέφωνο.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν τη 15η Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Μαδρίτη με το Βαγιαδολίδ, σύμφωνα με την ισπανική πολιτοφυλακή, η οποία προσθέτει στο δελτίο τύπου ότι έπρεπε να παρακολουθήσει υλικό «πολλών ωρών» από τις κάμερες παρακολούθησης της κυκλοφορίας για να ταυτοποιήσει τους δράστες.

Το ζευγάρι κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως 2 έτη, πρόστιμο 500 ευρώ και εξαετή απαγόρευση οδήγησης, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.