Παραλίγο να πεθάνει επειδή… έτρωγε τα νύχια του!

Παραλίγο να πεθάνει επειδή... έτρωγε τα νύχια του!

Εμφάνισε σήψη τρώγοντας τα νύχια του!

Η ζωή ενός άντρα κινδύνευσε όταν εμφάνισε σήψη επειδή έτρωγε τα νύχια του. Ο Ρίκι Κένεντι ανέφερε ότι νιώθει τυχερός που είναι ζωντανός αφού οι γιατροί του έδιναν λίγες πιθανότητες να επιζήσει και πέρασε μήνες στα νοσοκομεία πολεμώντας την σήψη.

Η σήψη εμφανίζεται όταν μια μόλυνση πυροδοτεί μια βίαιη ανοσολογική αντίδραση, προκαλώντας τον οργανισμό να επιτεθεί στα ίδια του όργανα. “Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός. Μπορεί να μην είμαι τόσο δυνατός ή τόσο υγιής όσο στο παρελθόν αλλά είμαι ακόμα δίπλα στην οικογένειά μου που είναι πολύτιμη για μένα”, ανέφερε ο 57χρονος.

Παραλίγο να πεθάνει επειδή... έτρωγε τα νύχια του!

Ο 57χρονος ανέφερε ότι είχε δαγκώσει πολύ βαθιά το νύχι του αντίχειρά του όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μια φουσκάλα. Πήγε στο νοσοκομείο όπου στην αρχή του έδωσαν αντιβιοτικά. Ωστόσο, η λοίμωξη άρχισε να εξαπλώνεται στα χέρια και το στήθος του.

“Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι αυτό το κόψιμο στον αντίχειρά μου θα μπορούσε να μου στοιχίσει την ζωή μου. Ήταν πάρα πολύ μικρό”, ανέφερε ο Κένεντι.

Τώρα, ο Κένεντι θα κάνει μια σοβαρή επέμβαση στην κλείδα του για να αντικαταστήσει τα διαβρωμένα κόκαλα και εξακολουθεί να πονάει φοβερά κάθε μέρα.

Παραλίγο να πεθάνει επειδή... έτρωγε τα νύχια του!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.