Απίστευτες εικόνες στο μετρό της Ρώμης: Οι κυλιόμενες σκάλες… τρελάθηκαν και πήγαιναν «σφαίρα» – Τουλάχιστον 20 τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτες εικόνες στο μετρό της Ρώμης: Οι κυλιόμενες σκάλες... τρελάθηκαν και πήγαιναν «σφαίρα» - Τουλάχιστον 20 τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τύχη δεν έγιναν χειρότερα.

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στο μετρό της Ρώμης λίγο πριν το ματς της Ρόμα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τους ομίλους του Champions League. Ένα πρόβλημα στις κυλιόμενες σκάλες τις μετέτρεψε σε… σφαίρες.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 20 τραυματίες. Πώς; Με έναν τρόπο εφιαλτικό! Οι κυλιόμενες σκάλες στο μετρό της ιταλικής πρωτεύουσας χάλασαν και μετατράπηκαν σε… τρενάκι του τρόμου!

Όταν κάποιος δει το βίντεο θα νομίζει ότι είναι μονταρισμένο και όλα γίνονται στο… fast forward. Δεν είναι όμως. Οι κυλιόμενες σκάλες κινούνται με πολύ μεγάλη ταχύτητα και όπως είναι λογικό, εκεί που καταλήγουν ο ένας πέφτει πάνω στον άλλον!

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης, πέντε τουλάχιστον άνθρωποι δίνουν μάχη για να κρατηθούν στην ζωή. Μεταξύ των τραυματιών είναι και οπαδοί που χρησιμοποιούσαν το μετρό ώστε να μεταβούν στο Ολίμπικο, για την αναμέτρηση της Ρόμα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Champions League,

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.