Φρίκη: Βρήκαν διαμελισμένο το πτώμα του Κασόγκι

Φρίκη: Βρήκαν διαμελισμένο το πτώμα του Κασόγκι

Σύμφωνα με το Sky News, tμήματα του σώματος του δολοφονηθέντος Σαουδάραβα Δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι βρέθηκαν έντονα κατακρεουργημένα.

Το πτώμα του δολοφονημένου δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι βρέθηκε σε ένα πηγάδι στην κατοικία του γενικού προξένου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, φέρεται να δήλωσε ο ηγέτης του Πατριωτικού Κόμματος (VATAN) Ντογού Περιντσέκ στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

«Αξιόπιστες πηγές από την υπηρεσία ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης μου είπαν πως το πτώμα του Κασόγκι βρέθηκε σε ένα πηγάδι, που βρίσκεται στον κήπο της κατοικίας του Σαουδάραβα γενικού προξένου», δήλωσε ο Περιντσέκ, σύμφωνα πάντα με το Sputnik.

Ωστόσο η τουρκική εφημερίδα Aydinlik, όπως και το Sky News, κάνουν λόγο για τον κήπο της κατοικίας του Σαουδάραβα γενικού προξένου, η οποία βρίσκεται μερικές εκατοντάδες μέτρα από το κτίριο της πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας. Ωστόσο οι πληροφορίες αυτές επισήμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Τμήματα του σώματος του δολοφονηθέντος Σαουδάραβα Δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι βρέθηκαν έντονα κατακρεουργημένα, μετέδωσε με τη σειρά του το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News επικαλούμενο δικές του πηγές. Σύμφωνα με την μία πηγή του καναλιού, το πρόσωπο του Σαουδάραβα δημοσιογράφου ήταν παραμορφωμένο.

Άλλη πηγή του Sky News ανέφερε ότι τα τμήματα του σώματός του βρέθηκαν στον κήπο της κατοικίας του γενικού προξένου της Σαουδικής Αραβίας (συμπίπτοντας με τα παραπάνω αναφερόμενα δημοσιεύματα τουρκικών ΜΜΕ).

Υπενθυμίζεται πως, ήδη από τις αρχικές αναφορές σε ηχογραφημένες καταγραφές συνομιλιών, είχε προκύψει ότι ο Τζαμάλ Κασόγκι υπέστη βασανιστήρια μεταξύ άλλων και από ιατροδικαστή που άκουγε μουσική από ακουστικά την ώρα που σκότωνε τον άτυχο, αυτοεξόριστο δημοσιογράφο.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.