Επίσημη η «βόμβα» του Open TV!

Επίσημη η «βόμβα» του Open TV!

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσε ότι ανήκει επίσημα στο δυναμικό του Open TV.

Είναι πλέον επίσημο: Ο Ντέμης Νικολαΐδης ανήκει από σήμερα στο δυναμικό του Open ΤV με τον παλαίμαχο άσο και πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ να ανακοινώνει πως θα είναι στην νέα Κυριακάτικη εκπομπή του νέου τηλεοπτικού σταθμού που θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο.

Αρχικά μίλησε για την επιλογή του να κάνει τηλεόραση: «Μου θυμίζει όταν πριν δύο χρόνια μου έλεγαν τι να πάω να κάνω στον Sport-FM, τελικά θα το κάνω κι αυτό. Πέρασα καλά στο ραδιόφωνο εκείνη τη χρονιά. Έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Όλα αυτά τα χρόνια και δημόσια λέω πως είναι πολύ όμορφο το ποδόσφαιρο και δυστυχώς στη χώρα μας δεν μπορούμε να το απολαύσουμε. Είχα απόσταση για αρκετά χρόνια, όμως σκέφτηκα πως αν κάνω ραδιόφωνο έχω κάτι δώσω, μια άλλη ματιά, έτσι το σκέφτηκα πως είναι ωφέλιμο να μιλάνε μπάλα. Και γι’ αυτό θα το κάνω και τώρα και ας μην ξέρω από τηλεόραση».

Για την νέα εκπομπή, είπε: «Θα είναι μια Κυριακάτικη εκπομπή που θα ασχολείται με την Super League. Θα λέμε τη γνώμη μας για το ελληνικό πρωτάθλημα, για το ποδόσφαιρο. Εδώ και κανά μήνα που ξεκίνησα να μιλάω γι’ αυτό το πράγμα. Μου είπανε από την αρχή: Κάντο όπως θέλεις. Το έκανα όπως θα ήθελα να το βλέπω ως τηλεθεατής. Ότι και να ακούστηκε δεν ισχύει. Θα ισχύσει αυτό που θα γίνει και θα το δείτε όλες το προσεχές διάστημα. Θέλω να μιλάνε για μπάλα οι παίκτες. Εγώ βάζω τον εαυτό μου ως τηλεθεατή και έτσι τα σκέφτομαι».

Για πως πήγε σε ένα κανάλι που ανήκει σε ιδιοκτήτη ΠΑΕ: «Είναι ένα ερώτημα αυτό. Αλλά και την προηγούμενη φορά που πήγα να κάνω εκπομπή στο ραδιόφωνο το ίδιο θέμα υπήρχε. Σκέφτηκα πως είναι περιττό να πω πως πάω εκεί για να κάνω αυτό που θέλω. Και το ραδιόφωνο τότε κάποιον ιδιοκτήτη είχε και έχει ακόμη. Θεωρώ πως ακούγοντας μια άλλη άποψη για το ποδόσφαιρο, αυτό θα κάνει καλό σε όλους. Άφησα στην άκρη όλα τα άλλα. Όλα τα δεδομένα που ζήτησα τα πήρα πριν ακόμα τα ζητήσω».

Για το αν υπάρξουν αντιδράσεις από τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Σίγουρα θα υπάρχει ένα κομμάτι των ΑΕΚτζήδων που θα έχει απορία. Ένα άλλο κομμάτι έχει αποδείξει πράγματα και ξέρουν. Οσον αφορά το άλλο κομμάτι θα τους λυθεί η απορία μετά από 2-3 εκπομπές που θα δουν. Στους υπόλοιπους θα αρέσει».

Για το ΑΕΚ-Μπάγερν: «Η Μπάγερν δεν είναι στα καλύτερά της, αλλά η χειρότερη Μπάγερν είναι καλύτερη από οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Η ΑΕΚ παίζει καλά, ήταν εντυπωσιακά καλή στο παιχνίδι με την Μπενφίκα. Περιμένω να έχει μια καλή απόδοση απόψε και να ευχαριστήσει τον κόσμο. Μην έχουμε όμως πολλές απαιτήσεις. Όσο ντεφορμέ και να είναι μια ομάδα σαν την Μπάγερν, είναι πολύ ψηλά ο πήχης», ανέφερε για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ ο άλλοτε μεγάλος επιθετικός και πρόεδρος της «Ένωσης».

Όσον αφορά στο νέο πρωτάθλημα και το αν έχει διαπιστώσει βελτίωση στο πλαίσιο που διεξάγεται, είπε: «Υπάρχει λιγότερη γκρίνια με τους ξένους διαιτητές στα ντέρμπι. Αν εξαιρέσω τον Ιταλό στο Άρης-ΠΑΟΚ, που ήταν ο χειρότερος και μάλλον ήρθε να κάνει κάτι σαν αγγαρεία αφού σφύριζε από τη σέντρα, οι υπόλοιποι ξένοι διαιτητές ήταν καλοί και πολύ κοντά στις φάσεις. Αυτό είναι καλό από τη μια, κακό όμως για την ελληνική διαιτησία. Είναι όμως και δίκαιο. Η καχυποψία είναι το νούμερο ένα πρόβλημα που υπάρχει. Αυτό που με ενοχλεί είναι πως γίνονται βίαια επεισόδια και όλοι ασχολούνται με το πώς θα φάνε μικρότερη τιμωρία. Δεν βλέπω να ασχολείται κανένας με το τι έγινε και πώς θα σταματήσει, αλλά βλέπω διοικήσεις, δημοσιογράφους κλπ. να ασχολούνται με τις συνέπειες για τις ομάδες τους. Γνώμη μου είναι πως αν θέλουν οι μεγάλες ομάδες να το τελειώσουν αυτό το θέμα, τελειώνει».

Τον Ντέμη Νικολαίδη, υποδέχτηκε μέσω ποσταρίσματος του στο instagram ο Γιώργος Σαββίδης, που ανέβασε το τηλεοπτικό σποτ της εκπομπής, που ήδη προβάλλετε στα social media του σταθμού.

Δείτε εδώ τη σχετική δημοσίευση:

Επίσημη η «βόμβα» του Open TV!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.