Ο λόγος που χώρισαν Μουρούτσος-Νάργες

Ο λόγος που χώρισαν Μουρούτσος-Νάργες

Η Λάουρα Νάργες και ο Μιχάλης Μουρούτσος χώρισαν έπειτα από 3 χρόνια σχέσης και αυτή τη φορά το τέλος φαίνεται οριστικό...

Ενώ όλα έδειχναν τον δρόμο προς την εκκλησία, έπειτα και από την συγκατοίκηση του ζευγαριού, στο νέο τους σπίτι στον Άγιο Δημήτριο, το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι έριξε αυλαία!

Ένας θυελλώδης έρωτας, μια πολυσυζητημένη σχέση! Οι δυο τους γνωρίζονταν πολύ καιρό μέσω κοινών φίλων, αλλά η πρώτη επαφή είχε γίνει στην εκπομπή “Στην υγειά μας ρε παιδιά” του Σπύρου Παπαδόπουλου, όταν είχαν πάει ως καλεσμένοι!

Πλέον, ο καθένας ακολουθεί τον δικό του δρόμο στη ζωή, με την παρουσιάστρια να θέλει να αποφεύγει να μιλάει γι αυτό και να βάζει σε προτεραιότητα την επαγγελματική της ζωή και το “The Voice”.

Το πρώην ζευγάρι, έχει σβήσει από τα social τις κοινές τους φωτογραφίες από τα ταξίδια, αλλά και όσα έζησαν, δείχνοντας πως το τέλος ήρθε και είναι οριστικό!

Η Λάουρα με τον Μιχάλη, δεν είναι όμως η πρώτη φορά που χωρίζουν! Το 2016 είχαν χωρίσει πάλι για 3 μήνες, αλλά πολύ γρήγορα, μεσολάβησαν οι δικοί τους άνθρωποι, φίλοι και γνωστοί για να τα ξαναβρούν!

Έτσι και έγινε, το ζευγάρι τότε επανασυνδέθηκε και συνέχισε την κοινή του ζωή μέχρι και πριν λίγο καιρό, όπου το ρήγμα ήταν οριστικό! Άλλωστε, όπως ξέρουμε αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει!

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι χώρισε γιατί ο Μιχάλης Μουρούτσος έκανε πίσω στο θέμα του γάμου, με συνεχείς αναβολές! Η Λάουρα, κατάλαβε πως αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον, πως άνθρωπος που έχει ήδη κάνει αυτό το βήμα, έχει χωρίσει και έχει και ένα παιδί από τον γάμο του με την Αναστασία Περράκη, δεν ήταν κατάλληλος για εκείνη!

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.