Παρουσιαστές του ΣΚΑΪ έπαιξαν ξύλο σε λιμάνι και έπεσαν στη θάλασσα!

Παρουσιαστές του ΣΚΑΪ έπαιξαν ξύλο σε λιμάνι και έπεσαν στη θάλασσα!

Aπίστευτες αποκαλύψεις λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους.

Ο λόγος για τους «Θαλασσόλυκους» στον ΣΚΑΪ με τους παρουσιαστές της εκπομπής να μιλούν στο περιοδικό Down Town. Γιάννης Αποστολάκης, Γιάννης Δρυμωνάκος και Κάλλια Ελευθερίου αναφέρθηκαν εκτενώς στο νέο τους project, το οποίο έκανε πρεμιέρα το Σάββατο (20/10).

Ο Γιάννης Αποστολάκης μοιράστηκε και ένα άγνωστο συμβάν από τα γυρίσματα της εκπομπής, όταν η ομάδα της εκπομπής βρέθηκε στους Αρκούς.

«Μπαίνοντας στο λιμάνι, βλέπουμε μια θέση λίγο σφιχτή και προσπαθούμε να παρκάρουμε. Το καθεστώς έχει ως εξής: πας να μπεις, λασκάρει ο ένας από τη μία, λασκάρει ο άλλος από την άλλη, μπαίνεις κι εσύ. Υπήρχε χώρος. Ρίχνω εγώ την άγκυρα σιγά σιγά, γυρνάω, μπαίνω πίσω και έρχεται ο κύριος που είχε τη βάρκα από τη μία πλευρά και αρχίζει να ωρύεται ότι θα του σπάσουμε τη βάρκα. Εν τω μεταξύ, δεν του την είχαμε ακουμπήσει τη βάρκα ακόμα. Εμείς βγαίνουμε έξω από το σκάφος, μαζεύονται άλλοι τρεις, αρχίζουν να μας βρίζουν, πιανόμαστε στα χέρια, μέχρι που με τον έναν πέσαμε στη θάλασσα. Τελικά, τα μαζέψαμε και φύγαμε», αποκάλυψε ο Γιάννης Αποστολάκης.

Παρουσιαστές του ΣΚΑΪ έπαιξαν ξύλο σε λιμάνι και έπεσαν στη θάλασσα!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.