Την κατέστρεψαν: Πήραν την πιο καυτή παίκτρια του GNTM και της έκαναν το μαλλί… αντρικό – ΒΙΝΤΕΟ

Την κατέστρεψαν: Πήραν την πιο καυτή παίκτρια του GNTM και της έκαναν το μαλλί… αντρικό - ΒΙΝΤΕΟ

Η τεράστια αλλαγή που την έκανε άλλον άνθρωπο.

Aπίθανες αντιδράσεις είχαμε στο πρώτο makeover των κοριτσιών που συνεχίζουν στο ριάλιτι μόδας «GNTM» του Star, όταν βρέθηκαν απέναντι από τις φωτογραφίες των μοντέλων και των ηθοποιών που θα αντέγραφαν το στυλ των μαλλιών.

Κάποια κορίτσια ξέσπασαν σε κλάματα, άλλα έτρεμαν και κάποια δε δεχόντουσαν με τίποτα τις αλλαγές που τους προτάθηκαν με αποτέλεσμα να αμφισβητείται από τους κριτές και την couch τους η θέλησή τους να γίνουν τελικά το επόμενο top model.

Η Ειρήνη Στεριανού και η Ροζάνα είχαν τις πιο έντονες αντιδράσεις καθώς οι δυο κοπέλες θα έπρεπε να αποχωριστούν τα μακριά τους μαλλιά. Ειδικά η πρώτη θα έπρεπε να αντιγράψει το μαλλί της Rihanna κάτι που σημαίνει πως το κατάμαυρο μακρύ μαλλί της θα έδινε τη θέση του σε αντρικό, πολύ κοντό μαλλί.

H Ειρήνη ξέσπασε σε κλάματα και δε δεχόταν, παρότι είχε τρέσες, να κόψει τόσο κοντό το μαλλί της. Ήδη φτάνοντας στο καρέ είχε ξεπεράσει τα όριά της και παρόλο το «κράξιμο» από τη Βίκυ Καγιά η Ειρήνη δε δεχόταν να κάτσει να κουρευτεί.

Με χίλια παρακαλετά η Ειρήνη δέχτηκε να κάνει το look της Ριάνα και το αποτέλεσμα, λίγα λεπτά μετά, είχε ανάμεικτες αντιδράσεις.

Κάποιες κοπέλες ενθουσιάστηκαν, η Μέγκυ συνέχισε να ειρωνεύεται ενώ η Ειρήνη δεν πίστευε ότι τα κορίτσια της έλεγαν την αλήθεια για την επιτυχία του κουρέματος.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.