Έτρεχε γιατί γεννούσε η γυναίκα του και καταδικάστηκε με πρόστιμο 450 ευρώ!

Έτρεχε γιατί γεννούσε η γυναίκα του και καταδικάστηκε με πρόστιμο 450 ευρώ!

Γλίτωσε πάντως πρόστιμο 2.800 ευρώ.

Ένας άντρας που έπιασε η κάμερα κυκλοφορίας της Αγγλίας να οδηγεί με 160 χλμ/ώρα σε κατοικημένη περιοχή έφαγε τσουχτερό πρόστιμο.

Μόνο που ήταν επείγουσα η κατάσταση, μιας και στο διπλανό κάθισμα η γυναίκα του γεννούσε το πρώτο τους παιδί.

Ο 30χρονος Louis Baker καταδικάστηκε σε πρόστιμο 450 ευρώ, γλιτώνοντας τα χειρότερα, όπως του είπε ο δικαστής, το πρόστιμο των 2.800 ευρώ δηλαδή. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Metro», ο Louis συνελήφθη να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα τον Απρίλιο πηγαίνοντας τη γυναίκα του στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Γούστερσαϊρ, όπου γεννήθηκε τελικά ο γιος τους Ellis.

Ο Louis, άκουσε πρόσφατα το δικαστήριο, οδηγούσε με φυσιολογική ταχύτητα, μόλις όμως η σύζυγος του είπε πως το μωρό ήταν καθ’ οδόν, πάτησε περισσότερο το γκάζι. Ευτυχώς, πρόλαβαν να φτάσουν στο νοσοκομείο εγκαίρως, αν και τα προβλήματά του δεν θα τελείωναν εκεί. Γιατί λίγο μετά του ήρθε η κλήση και η δικαστική περιπέτεια.

Γκάλοπ μάλιστα της εφημερίδας «Birmingham Live» βρήκε πως το 52% του κόσμου πιστεύει πως θα έπρεπε να του τη χαρίσουν. Όσο για τη σύντροφό του Laura, είπε απλώς στην εφημερίδα πως «το δικαστήριο πήγε όσο καλά μπορούσε να πάει», εννοώντας πως γλίτωσαν το πρόστιμο-«μαμούθ»…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.