Κληρώνει και μοιράζει 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια!

Κληρώνει και μοιράζει 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια!

Και τα να κερδίσεις πού θα τα ξοδέψεις;

Δύο δολάρια μπορούν να αλλάξουν τη ζωή και να κάνουν οποιονδήποτε έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

Αυτό θα γίνει πραγματικότητα, εάν η τύχη του χαμογελάσει πλατιά και είναι ο ένας στα 303 εκατομμύρια που θα κερδίσει το τζακπότ του 1,6 δισεκατομμυρίου δολαρίων του Mega Millions, το βράδυ της Τρίτης 23 Οκτωβρίου.

Το ποσό αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ για λοταρία τζακπότ καθώς δεν υπήρξαν νικητές που να διεκδικήσουν το ποσό του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων την Παρασκευή.

Είναι τόσα πολλά χρήματα που, αν ο υπερτυχερός πάρει τα χρήματα εφάπαξ σε μετρητά, συγκεκριμένα σε χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων, μπορεί να σχηματίσει έναν στύλο ύψους 975 μέτρων, υψηλότερο από οποιοδήποτε κτίριο στον κόσμο, όπως αναφέρει ο ιστότοπος της λοταρίας.

«Το Mega Millions έχει ήδη εισέλθει σε ιστορικό επίπεδο, αλλά είναι πράγματι εκπληκτικό όταν σκεφθεί κανείς ότι το τζακποτ έχει αγγίξει το παγκόσμιο ρεκόρ όλων των εποχών», δήλωσε ο Γκόρντον Μεντένικα, διευθυντής του Ομίλου Mega Millions σε ανακοίνωση.

Ωστόσο είναι περισσότερο πιθανό να χάσετε τη ζωή σας από καρχαρία παρά να κερδίσετε, καθώς η πιθανότητα να δεχτείτε επίθεση από καρχαρία είναι μία στα 3,7 εκατομμύρια, σύμφωνα με το Διεθνές Μουσείο Αγριας Ζωής που εδρεύει στην Τουσόν της Αριζόνας.

Λαχεία πωλήθηκαν σε 44 αμερικανικές Πολιτείες, στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα Ουάσινγκτον και στις Παρθένες Νήσους, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, που επικαλείται το Reuters.

Προ φόρων, η τρέχουσα αξία του τυχερού λαχνού του Mega Millions υπολογίζεται στα 904 εκατομμύρια δολάρια, ποσό μεγαλύτερο από το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν χωρών όπως η Νότια Αφρική, η Κολομβία και η Ελβετία, σύμφωνα με στοιχεία του 2017 από την Παγκόσμια Τράπεζα.

Ο τυχερός λαχνός της λοταρίας Powerball την Τετάρτη ανέρχεται σε 620 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που τον κάνει το πέμπτο μεγαλύτερο τζακποτ στην αμερικανική ιστορία, δήλωσαν αξιωματούχοι, καθώς κανείς δεν πέτυχε και τους έξι αριθμούς στην κλήρωση.

Αν ο τυχερός του Powerball επιλέξει να του καταβληθεί το ποσόν εφάπαξ, θα λάβει 354,3 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.