
Για νέο βρώμικο παιχνίδι της Ελλάδας, με παρενόχληση του σεισμικού γεωτρητικού σκάφους της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, έκανε λόγο o σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν Γιγίτ Μπουλούτ στην εφημερίδα Star την Κυριακή.
«Η Ελλάδα-Ελληνική Κύπρος και το Ισραήλ άρχισαν ένα νέο βρώμικο παιχνίδι στη Μεσόγειο, πιστεύοντας ότι υποστηρίζονται από τους μεγάλους αδελφούς τους», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η παρενόχληση του τουρκικού ερευνητικού Barbaros εξέθεσε τις τρεις χώρες.
«Ενώ τα Ισραηλινά drone Ηeron κοιμόντουσαν την Πέμπτη, το Τουρκικό Ναυτικό έφτασε και θα επιτηρεί το ερευνητικό της Τουρκίας», είπε ο Μπουλούτ.
«Πιστεύετε ότι η ελληνική φρεγάτα μπορεί να κινδυνεύσει να έρθει κοντά, όταν θα δει τα πλοία του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού», ρώτησε ο Μπουλούτ. Το ελληνικό Ναυτικό άφησε τη δουλειά του σε αεροσκάφη που αγοράστηκαν από το Ισραήλ, είπε.
Ο Μπουλούτ, μάλιστα, ισχυρίστηκε πως ήταν αυτός που αντέδρασε περισσότερο στην Τουρκία, όταν η Ελλάδα έπρεπε να αποδεχθεί συμφωνία με το ΔΝΤ λόγω της πίεσης των «ιμπεριαλιστικών δυνάμεων», αλλά τώρα, όπως είπε, η Ελλάδα, συνοδευόμενη από το Ισραήλ, έγινε εργαλείο των ίδιων των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων ενάντια στην Τουρκία.
«Κάποιος θα ήλπιζε ότι η Ελλάδα και η Τουρκία θα γίνουν «καλύτεροι φίλοι, καλές γειτονικές χώρες», αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Όχι εξαιτίας μας, αλλά λόγω της Ελλάδας», δήλωσε ο Μπουλούτ, προειδοποιώντας ότι μια ναυμαχία μεταξύ του ελληνικού και του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού θα καταλήξει σε μια στρατιωτική καταστροφή για την Ελλάδα, «δεδομένης της σχετικής δύναμης του τουρκικού στρατού».
Τελευταίες Ειδήσεις
- Το «ψηφιακό στρατηγείο» της Καρυστιανού
- Ο μεγάλος – και δύσκολος – στόχος του Πιερρακάκη με το ΑΕΠ της χώρας
- Η επεξήγηση Μαρινάκη στην ατάκα του πρωθυπουργού για το «ίδρωμα της φανέλας»

Τι είναι το Exodos; Εσύ!
Λίγο πριν μπει το ΣΚ, ακούμε Stolen Mic στο Αιγάλεω και πίνουμε μπίρες στην Τεχνόπολη
«Cleansed»: Μια ιστορία αγάπης, ακραίας βίας, υψηλού συμβολισμού και ευγενούς ποίησης

Kουίζ Γεωγραφίας «Βρες τη σημαία»: To ‘χεις να βρεις ποια σημαία ανήκει πού ή μπα;
Κουίζ «Διάσημα Λογότυπα» : Μπορείς το 10/10 στο κουίζ που οι περισσότεροι την πατάνε ενώ τα βλέπουν κάθε μέρα;
Κουίζ ”Animal Kingdom”: Μπορείς το 10/10 στο απόλυτο κουίζ για το ζωικό βασίλειο;
