Ασύλληπτη επίθεση ρατσιστή σε γυναίκα κατά τη διάρκεια πτήσης: «Άσχημη, μαύρη σκύλα!»

Ασύλληπτη επίθεση ρατσιστή σε γυναίκα κατά τη διάρκεια πτήσης: «Άσχημη, μαύρη σκύλα!»

Το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου.

Ένα απίστευτο περιστατικό βίωσαν οι επιβάτες αεροσκάφους σε πτήση της Ryanair από τη Βαρκελώνη στο Λονδίνο.

Επιβάτης έβριζε αισχρά γυναίκα, ενώ το πλήρωμα κατηγορείται ότι καθυστέρησε να επέμβει. Μάταια οι υπόλοιποι επιβάτες προσπαθούσαν εξοργισμένοι να τον σταματήσουν να βρίζει την άτυχη γυναίκα.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μέλος του πληρώματος προσπαθεί να ηρεμήσει τον επιβάτη ενώ εκείνος συνεχίζει να βρίζει την γυναίκα, αποκαλώντας τη «άσχημη, μαύρη μπάσταρδη».

«Σου λέω, ότι ελπίζω κάποιος να καθίσει ανάμεσά μας γιατί δεν θέλω να καθίσω δίπλα στην άσχημη μούρη σου, την άσχημη γ@μημενη φάστα σου». Όταν εκείνη προσπάθησε να του απαντήσει με ήρεμο τρόπο εκείνος της είπε: «Μην μου μιλάς με γ@μημένη ξένη γλώσσα ηλίθια άσχημη αγελάδα».

Στη συνέχεια την απείλησε: «Στο λέω! Αν δεν πας να καθίσεις αλλού θα σε βάλω εγώ αλλού». Ένας νεαρός επιβάτης προσπάθησε να παρέμβει και του είπε να σταματήσει την ώρα που το πλήρωμα δεν ήξερε πως να διαχειριστεί την κατάσταση.

Όσοι είδαν το βίντεο άσκησαν κριτική στην Ryanair που απέτυχε να προστατεύσει νωρίτερα την γυναίκα, η οποία αναγκάστηκε να καθίσει σε άλλη θέση, ενώ ο ρατσιστής παρέμεινε στο αεροπλάνο.

Εκπρόσωπος της Ryanair δήλωσε στο RT ότι για το περιστατικό έγινε αναφορά στην αστυνομία του Έσεξ αλλά δεν έκανε καμία δήλωση για την πολιτική της εταιρείας απέναντι σε ρατσιστές επιβάτες.

Το βίντεο από την ανέβασε στο Facebook ο David Lawrence.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.