Αγωνία στην Πρέβεζα με το κρανίο και την Αγγελική

Αγωνία στην Πρέβεζα με το κρανίο και την Αγγελική

Σε εξέλιξη παραμένει το θρίλερ στην Πρέβεζα με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής βρήκε σημάδι που «δείχνει» την Αγγελική Πεπόνη.

Την ώρα που οι αστυνομικές έρευνες στην τάφρο της ΒΙΠΕ Πρέβεζας, όπου βρέθηκε ένα ανθρώπινο κρανίο, συνεχίζονται για τον εντοπισμό περισσοτέρων ευρημάτων και εν αναμονή της εξέτασης DNA για την ταυτοποίηση της Αγγελικής Πεπόνη που εξαφανίστηκε τον Ιούνιο του 2010, ένα νέο στοιχείο σήμερα το μεσημέρι ρίχνει φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ιωαννίνων έφτασε φάκελος από το Νοσοκομείο της Άρτας όπου είχε νοσηλευτεί μετά από ατύχημα στις 30 Δεκεμβρίου του 2009 η 25χρονη τότε Αγγελική. Οι πληροφορίες που παρέχει ο φάκελος σχετικά με τα εργαστηριακά ευρήματα του Νοσοκομείου Άρτας ταυτοποιούνται πλήρως με τα αλλά ευρήματα του καθηγητή Βουγιουκλάκη.

Το τροχαίο ατύχημα και το σημάδι στο κεφάλι

Σύμφωνα με πληροφορίες το newsIT.gr η κοπέλα το 2009 είχε ένα τροχαίο ατύχημα, το οποίο της προκάλεσε κάκωση στο κρανίο. Οι πληροφορίες λένε ότι ο ιατροδικαστής, βρήκε την ίδια κάκωση, στο κρανίο που βρέθηκε στο χωράφι της Πρέβεζας.

Αμέσως, ζήτησε να πάρει στα χέρια του τον ιατρικό φάκελο από το νοσοκομείο που είχε νοσηλευτεί η κοπέλα το 2009 μετά το τροχαίο. Αυτό έγινε και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα στοιχεία ταιριάζουν…

Συγκεκριμένα, το κορίτσι είχε κάκωση στην αριστερή κροταφική χώρα. Στο κρανίο που βρέθηκε στο χωράφι, υπάρχει κάκωση στην αριστερή κροταφική χώρα.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.