Εσείς συμφωνείτε με τον γνωστό ηθοποιό; «Η γυναίκα πρέπει να έχει τα μισά χρόνια του άντρα συν επτά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εσείς συμφωνείτε με τον γνωστό ηθοποιό; «Η γυναίκα πρέπει να έχει τα μισά χρόνια του άντρα συν επτά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Να, λοιπόν, που μάθαμε από τον Φίλιππο Σοφιανό ποια είναι η ιδανική διαφορά ηλικίας μεταξύ άνδρα και γυναίκας.

Μιλώντας στη Φωλιά των Κου Κου ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Παλιά όταν ήμουν 25-30 χρονών και μάθαινα ότι ο άλλος είναι 60, σκεφτόμουν «κωλόγερος», ε δεν αισθάνομαι κ@λ@γερος. Έχω τρία παιδιά, 20, δεκαπεντέμιση και εξίμιση. Αυτό από μόνο του σε κρατά σε εγρήγορση θες δε θες».

Και δήλωσε για τη διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα του: «Η γυναίκα πρέπει να έχει τα μισά χρόνια του άντρα συν επτά»

Όσο για τον Ντάνο που συμμετέχει στο Τατουάζ: «Του Ντάνου με γεια του με χαρά του που παίζει στο Τατουάζ. Δεν νομιμοποιώ εγώ ανθρώπους που δεν είναι της δουλειάς. Σε μια ξένη σειρά δες λίγο τους διαλόγους και τι λένε αυτοί οι άνθρωποι. και κάνε και το ίδιο πράγμα σε μια ελληνική σειρά. Δες τι π@π@ριες αρθρώνουν οι Έλληνες ηθοποιοί και τι σπουδαία κείμενα αρθρώνουν οι ηθοποιοί που κάνουν τη δουλειά τους στην Αγγλία ή στην Αμερική.»!

Και υπογράμμισε: «Μου καταλόγισαν ότι κράζω μια ολόκληρη χώρα Δήλωσα και το δηλώνω και τώρα ότι οι δουλειές στην Κύπρο είναι φθηνές παραγωγές. Στήνονται στον αέρα. Λείπουν οι μισές ειδικότητες από το συνεργείο και τα μπάτζετ είναι από 5.000-7.000 το επεισόδιο. Αυτό δεν μπορεί να μεταφράζεται ως ότι ο Σοφιανός κράζει την Κύπρο. Την Κύπρο την αγαπάω και τη λατρεύω.»

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.