GNTM: Tο βίντεο από την κρίση πανικού της παίκτριας που δεν έπαιξε ποτέ στον αέρα!

GNTM: Tο βίντεο από την κρίση πανικού της παίκτριας που δεν έπαιξε ποτέ στον αέρα!

Το Greece’s Next Top Model, μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και οι εξελίξεις στο παιχνίδι γίνονται talk of the town.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολιάζουν αυστηρά το reality και την κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τον Δημήτρη Σκουλό, την Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα απασχολεί έντονα η κρίση πανικού που έπαθε η παίκτρια Σοφία Ζαχαριάδου, αλλά και η Ιωάννα Μπέλλα, η οποία μετά τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς 2018.

Ο Δημήτρης Σκουλός και η Βίκυ Καγιά βρέθηκαν σε δημόσια εκδήλωση και έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις του για όλα.

H Βίκυ Καγιά μίλησε για το περιστατικό με την κρίση πανικού της Σοφία Ζαχαριάδου και ξεκαθάρισε ότι η παίκτρια δεν έπαθε κρίση πανικού: «Απάντησα γιατί είναι λεπτό θέμα και νομίζω ότι πρόκειται περί παρεξήγησης. Κανείς δεν πίεσε κανέναν. Μιλάμε για ένα μονταρισμένο επεισόδιο που δεν μπορείτε να δείτε πόσες ώρες ήμασταν εκεί και βοηθήσαμε το κορίτσι να τα καταφέρει. Δε θέλαμε να φύγει. Δεν έπαθε κρίση πανικού. Κρύωσε πάρα πολύ και φοβήθηκε. Εγώ δεν την πίεσα, εγώ την αγκάλιασα. Ήθελα να μείνει. Απάντησα γιατί πήγε αλλού το πράγμα, σε πολύ ιατρικό κομμάτι το οποίο δεν είναι έτσι. Δε με στεναχώρησαν τα σχόλια για μένα, με στεναχώρησαν για τη Σοφία. Δεν μπορείς να λες για ένα νέο κορίτσι ότι έχει πρόβλημα ψυχολογικό. Είναι άδικο, είναι μια χαρά παιδί».

Μάλιστα, στη συνέχεια η παρέα του Πρω1νού, προέβαλε ένα βίντεο από το ριάλιτι μόδας του Star, που δεν προβλήθηκε ποτέ στον τηλεοπτικό αέρα και δείχνει την Σοφία Ζαχαριάδου να τρέμει μέσα στην πισίνα.

Δείτε τα παρακάτω αποσπάσματα από το Πρω1νό:

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.