Σοκάρει η τραγική ιστορία της Σταρ Ελλάς: «Ήμουν σαν νεκρή, σκεφτόμουν την αυτοκτονία…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει η τραγική ιστορία της Σταρ Ελλάς: «Ήμουν σαν νεκρή, σκεφτόμουν την αυτοκτονία...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τη δολοφονία του 24χρονου γιου της και το δύσκολο διαζύγιό της με τον Ιπποκράτη Σαββούρα, μίλησε η Ανθή Πριοβόλου, η πρώτη εστεμμένη στα καλλιστεία για παντρεμένες γυναίκες.

Η Ανθή Πριοβόλου, 22 χρόνια μετά από εκείνη τη βραδιά στα καλλιστεία για παντρεμένες, που παρουσίαζε η Ελένη Μενεγάκη, βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένη στον Alpha και μίλησε για όλα όσα δεινά συνέβησαν στην προσωπική της ζωή, στη συνέχεια.

«Η ζωή μου είναι για βιβλίο. Όταν τα σκέφτομαι τρομάζω γιατί πολλά πράγματα είχαν κίνδυνο. Και όμως τα έζησα. Η επιλογή μου να μείνω στην Ελλάδα και να παλέψω στα δικαστήρια που μου έκανε (ο Ιπποκράτης Σαββούρας) ήταν τελικά εις βάρος μου.

Όταν κάποιος θέλει να σε εξοντώσει σε κυνηγάει δικαστικώς. Έπρεπε να τον πάρω τον γιο μου και να φύγω. Το ότι έμεινα στην Ελλάδα ήταν λάθος. Είχα ένα διαρκές κυνηγητό γιατί δεν ήμασταν μαζί» είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενη στη δολοφονία του γιου της, είπε: «Ήμουν σαν νεκρή. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Ήταν ή πάρε με ή δώσε μου αιτία για να ζω. Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε ζωή.Τον Ακρίτα τον λάτρεψα! Η οικογένειά μου ήταν ο Ακρίτας. Όταν τον έχασα ήμουν σε ένα καναπέ και οι γάτες κοιμόντουσαν πάνω μου. Σκεφτόμουν την αυτοκτονία. Δεν πήγα σε ψυχολόγο, δεν πήρα χάπια. Ο Ακρίτας με είχε προετοιμάσει… Η εκκλησία με βοήθησε».

Ο 24χρονος γιος της Ανθής Πριοβόλου και του εκλιπόντος πρώην βουλευτή Ιπποκράτη Σαββούρα, Ακρίτας, δολοφονήθηκε στο Παλαιό Φάληρο, σε μία συμπλοκή που η Αστυνομία απέδωσε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

 

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.