Τον… πήρε ο ύπνος και έγειρε! Κοιμήθηκε ο Ερντογάν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον... πήρε ο ύπνος και έγειρε! Κοιμήθηκε ο Ερντογάν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κουράστηκε ή βαρέθηκε; Το σίγουρο είναι ότι ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απλά δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά, ενώ μιλούσε ο Μολδαβός Πρόεδρος.

Ο Τούρκος Πρόεδρος βρίσκεται στη Μολδαβία για διήμερη επίσκεψη και χθες το βράδυ έδωσε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Μολδαβό ομόλογό του Ιγκόρ Ντόντον.

Σε κάποια στιγμή, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, ο Ερντογάν κοιμήθηκε όρθιος κανονικά. Η κάμερα τον συνέλαβε να κλείνει τα μάτια του, να κατεβάζει σιγά σιγά το κεφάλι του και να παραδίδεται στην ακατανίκητη έλξη του Μορφέα.

Σύμφωνα με τον Μολδαβό δημοσιογράφο που πόσταρε το παραπάνω βίντεο αυτή δεν ήταν η μόνη περίεργη αντίδραση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Ερντογάν κοιμήθηκε και ξύπνησε αρκετές φορές, ανακάτευε ακατανόητα τις σημειώσεις του συνεχώς, πείραζε επίσης διαρκώς το μικρόφωνο που είχε μπροστά του και κοίταζε κυρίως προς τα κάτω.

Πάντως, για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αποκοιμιέται σε συνέντευξη τύπου ο Τούρκος Πρόεδρος. Πέρυσι αποκοιμήθηκε την ώρα που μιλούσε ο Ουκρανός Πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο.

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.