Σπουδαία ηθοποιός τα βάζει με το GNTM: «Πάνε όλες οι κακομοίρες…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σπουδαία ηθοποιός τα βάζει με το GNTM: «Πάνε όλες οι κακομοίρες...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Χρυσούλα Διαβάτη έριξε βολές κατά του Next Top Model, μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Χρουσούλα Διαβάτη στο Πρω1νό. Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την επαγγελματική της σταδιοδρομία, για τον ρόλο της Μαρίας Κορινθίου στη θεατρική παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι», αλλά και για τα realities στην τηλεόραση.

«Μου έχουν τύχει δουλειές που έσβηνα τις μέρες σαν τους φαντάρους, μαρτύριο, αλλά δε χάλασα ποτέ δουλειά», είπε χαρακτηριστικά η Χρυσούλα Διαβάτη.

Όσον αφορά τον ρόλο της Μαρίας Κορινθίου ανέφερε: «Εγώ νομίζω ότι η Μαρία Κορινθίου θα είναι πάρα πολύ καλή γιατί ο ρόλος αυτός δεν είναι της γατούλας, είμαι μία δυναμική κοπέλα. Η Αλίκη έπαιζε ρόλους χαδιάρικους, γατίσιους και τέτοια. Είναι πολύ σωστός ο ρόλος με τη Μαρία Κορινθίου».

Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της, για τα προγράμματα που προβάλλονται στην τηλεόραση, όπως το Greece’s Next Top Model: «Δεν βλέπω τηλεόραση. Τι τηλεόραση να δω; Τα ίδια και τα ίδια και αντιγράφουμε απ’ έξω σαν τους πιθήκους και τις μαιμούδες. Τώρα εδώ να δείξεις μόδα, γιατί έχουμε οίκους μόδας εμείς υψηλής ραπτικής; Αυτά τα παιδιά τα δύστυχα που αντί να κοιτάξουν να κάνουν κάτι στη ζωή τους για να μπορέσει να καλυτερέψει και ο τόπο, γιατί έτσι καταστρέφεται η νεολαία μας. Πάνε όλες οι κακομοίρες, ωραιότατες κοπέλες και τί θα γίνουν αυτές μετά; Ή όλοι τραγουδιστές με τα μηχανήματα. Θα πιστέψουν μετά απ’ αυτό ότι είναι και σπουδαίοι και μετά τι γίνονται; Μια δυστυχία σκέτη. Θα μπορούσαν να κάνουν κάτι ακόμα και σε αυτόν τον τομέα αλλά σωστά. Λυπάμαι τα παιδιά γιατί είμαι και μάνα και γιαγιά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.