«Βόμβα»: Εκτός Next Top Model ένα από τα μεγάλα φαβορί (ΦΩΤΟ)

«Βόμβα»: Εκτός Next Top Model ένα από τα μεγάλα φαβορί (ΦΩΤΟ)

Η Γαρυφαλλιά, μια από τις «αγαπημένες» της... γνωστής τριάδας του Next Top Model, φαίνεται ότι σύντομα θα βγει εκτός παιχνιδιού.

Eίναι γνωστό ότι τα 25 κορίτσια μπήκαν στο σπίτι του «GNTM» στα τέλη του καλοκαιριού και τα επεισόδια που βλέπουμε κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ στο Star είναι μαγνητοσκοπημένα μήνες πριν. Παρόλα αυτά η παραγωγή έκανε το παν για να μην υπάρχουν spoilers αλλά είναι λογικό να μην μπορεί να βρίσκεται παντού.

Όπως και πέρυσι με το «MasterChef», έτσι και φέτος τα περισσότερα spoiler έρχονται από τις δημόσιες εμφανίσεις των παικτών και των παικτριών σε κοινωνικές τους παρουσίες. Αυτήν την φορά μάλιστα ήταν δύο οι παίκτριες που βρέθηκαν μαζί, για τη μία όμως ξέραμε πως είχε αποχωρήσει.

Η 21χρονη Ιωάννα ήταν η δεύτερη από τις κοπέλες που αποχώρησε χτες το βράδυ από το ριάλιτι μόδας, ακολουθώντας τη Σοφία που είχε αποχωρήσει πρώτη χωρίς να έχει ολοκληρώσει τη δοκιμασία.

Η Ιωάννα βρέθηκε να απολαμβάνει τον καφέ της σε καφετέρια και παρέα της είχε ένα από τα κορίτσια που βλέπουμε να είναι ακόμα μέσα στο σπίτι του GNTM.

Και όχι απλά είναι αλλά αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους για της «τιράδα της φωτιάς» που έχουν δημιουργήσει η Μικαέλα, η Ειρήνη και η Μέγκυ.

Φυσικά μιλάμε για τη Γαρυφαλλιά, την οποία ο φακός έπιασε να απολαμβάνει την έξοδό της με την Ιωάννα, με ανανεωμένο look και νέο ανοιγμένο χρώμα στο μαλλί.

«Βόμβα»: Εκτός Next Top Model ένα από τα μεγάλα φαβορί (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.