Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο η Μελάνια παντρεύτηκε τον Τραμπ!

Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο η Μελάνια παντρεύτηκε τον Τραμπ!

Η Μελάνια Τραμπ είχε ανάγκη από μια πατρική φιγούρα, αποκαλύπτει Αμερικανίδα δημοσιογράφος.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ «παντρεύτηκε τον πατέρα της» υποστηρίζει η Αμερικανίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος στο Newsweek, Νίνα Μπέρλεϊ. Στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Golden Handcuffs: The Secret History of Trump’s Women» (Χρυσές χειροπέδες: Η μυστική ιστορία των γυναικών του Τραμπ) η συγγραφέας αποκαλύπτει τα μυστικά όσων γυναικών έπαιξαν ή παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του πλανητάρχη.

Η συγγραφέας ξεκινά από τη γιαγιά του Ντόναλντ Τραμπ, την μητέρα του, τις πρώην συζύγους, τις δύο κόρες του και φθάνει μέχρι την σημερινή τρίτη σύζυγό του, Μελάνια, αποκαλώντας όλες τις γυναίκες του προέδρου «σκλάβες για μια ζωή» με αντάλλαγμα τα πλούτη και τη φήμη. Σύμφωνα με το βιβλίο ο Τραμπ συμπεριφέρεται στις γυναίκες του σαν ασήμαντα πράγματα αλλά, παράλληλα, τις φοβάται.

Όσο για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η Μπέρλεϊ αναφέρει πως παντρεύτηκε τον κατά 24 χρόνια μεγαλύτερό της πλανητάρχη απλά και μόνο επειδή είχε ανάγκη μια πατρική φιγούρα και ο Ντόναλντ Τραμπ της θύμιζε τον πατέρα της. Ένας ανώνυμος, παλιός φίλος της Μελάνια Τραμπ εξομολογείται στο βιβλίο: «Όλα έχουν να κάνουν με τη δύναμη και την προστασία. Νομίζω πως εκείνη (Η Μελάνια) χρειαζόταν έναν δυνατό άνδρα, μια πατρική φιγούρα».

Σε συνέντευξή της το 2016 το πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία είχε αναφέρει τις ομοιότητες μεταξύ του 74χρονου πατέρα της και του 72χρονου Ντόναλντ Τραμπ: «Εργάζονται και οι δύο σκληρά. Είναι και οι δύο πολύ έξυπνοι και πολύ ικανοί. Μεγάλωσαν σε εντελώς διαφορετικό περιβάλλον αλλά έχουν τις ίδιες αξίες».

Αν και η εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ δήλωσε πως όσα επικαλείται το βιβλίο στηριζόμενο σε ανώνυμες πηγές είναι ψέμματα, η συγγραφέας υποστήριξε ότι υπάρχουν πολλές ομοιότητες του Αμερικανού προέδρου με τον πεθερό του, Βίκτορ Κναβς. «Οι δύο άνδρες έχουν μικρή διαφορά ηλικίας, μοιάζουν πολύ και είναι και οι δύο παχουλοί», δήλωσε η Μπέρλεϊ και πρόσθεσε πως ο δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ πρόσφερε στη Μελάνια την ασφάλεια που αναζητούσε και την βοήθησε με την καριέρα της ως μοντέλο.

Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο η Μελάνια παντρεύτηκε τον Τραμπ!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.