Αυξάνονται οι νεκροί από το μακελειό στο Κερτς – Ενα μήνα πριν είχε δοθεί η άδεια οπλοφορίας στον δράστη

Αυξάνονται οι νεκροί από το μακελειό στο Κερτς - Ενα μήνα πριν είχε δοθεί η άδεια οπλοφορίας στον δράστη

Στους 21 ανήλθαν οι νεκροί από το χθεσινό μακελειό στο κολέγιο της πόλης Κερτς της Κριμαίας, μετά τον θάνατο, σήμερα, μιας φοιτήτριας που νοσηλευόταν με βαριά τραύματα.

Από τον επίσημο κατάλογο που δημοσίευσαν οι αρχές νωρίτερα – πριν ανακοινωθεί η νέα απώλεια – προκύπτει, ότι μεταξύ των νεκρών υπάρχουν 15 σπουδαστές, εκ των οποίων οι 6 ανήλικοι και 5 ενήλικες. Οι νοσοκομειακές πηγές δεν έδωσαν περισσότερα στοιχεία για την φοιτήτρια που κατέληξε σήμερα.

Οι τραυματίες φέρουν πληγές από θραύσματα εκρηκτικού μηχανισμού, στον οποίο υπήρχαν και μεταλλικά αντικείμενα, ενώ οι περισσότεροι νεκροί φέρουν τραύματα από όπλο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ρωσικών ΜΜΕ, ο δράστης της μαζικής δολοφονίας, ο 18χρονος σπουδαστής του κολεγίου, Βλαντισλάβ Ροσλιακόφ, μόλις πριν ένα μήνα είχε ολοκληρώσει όλες τις ιατρικές εξετάσεις, μεταξύ αυτών και τις ψυχιατρικές και έλαβε άδεια οπλοφορίας.

Οι γονείς του είναι χωρισμένοι και ζούσε με την μητέρα του, η οποία είναι γιατρός σε νοσοκομείο της πόλης. Μάλιστα, τις πρώτες στιγμές της επίθεσης, κλήθηκε εκτάκτως να συμβάλει, μαζί με το υπόλοιπο ιατρικό προσωπικό, στην μαζική έλευση των τραυματιών στα νοσοκομεία.

Αυξάνονται οι νεκροί από το μακελειό στο Κερτς - Ενα μήνα πριν είχε δοθεί η άδεια οπλοφορίας στον δράστηΚρι

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.