Ο άγνωστος καυγάς της Ζωής Λάσκαρη με τη Βάνα Μπάρμπα

Ο άγνωστος καυγάς της Ζωής Λάσκαρη με τη Βάνα Μπάρμπα

Ένας κοινός φίλος της Ζωής Λάσκαρη και της Βάνας Μπάρμπα έβγαλε στο φως της δημοσιότητας μια παρεξήγηση μεταξύ των δύο γυναικών.

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι δημοσιογράφοι μετά την αποκάλυψη του τσακωμού δύο πασίγνωστων Ελληνίδων ηθοποιών πριν από χρόνια στην Ύδρα.

«Υπήρξε μια παρεξήγηση από δύο πολύ καλές μου φίλες. Η Ζωή Λάσκαρη  ήταν να είναι νονά της κόρης της Βάνας Μπάρμπα, αλλά τελευταία στιγμή υπήρξε μια παρεξήγηση, την οποία ποτέ δεν έμαθα. Στεναχωρήθηκα γιατί εγώ ήμουν στη μέση από δύο πολύ καλές μου φίλες», ανέφερε ο Γιάννης Καζανίδης.

Η δήλωση του παίχτηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δεν το άφησε εκεί αλλά αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο αυτού του τσακωμού λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η βάφτιση θα γινόταν στην Ύδρα. Η Βάνα με τη Φαίδρα έχουν πάει νωρίτερα. Η Ζωή και η Μαρία Ελένη πηγαίνουν στην Ύδρα αργότερα με το δελφίνι. Στο λιμάνι την περίμεναν όλοι εκτός από τη Βάνα Μπάρμπα, γιατί έπινε το ουζάκι της σε ένα ουζερί 2 χλμ. πιο πέρα. Έξαλλη η Ζωή πήρε τηλέφωνο τη Βάνα και λογομάχησαν»!».

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.