Η Νικόλ Κίντμαν αποκάλυψε τον (απίστευτο) λόγο που παντρεύτηκε τον Τομ Κρουζ

Η Νικόλ Κίντμαν αποκάλυψε τον (απίστευτο) λόγο που παντρεύτηκε τον Τομ Κρουζ

Η Νικόλ Κίντμαν κάνει μια αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Τομ Κρουζ, την οποία κανείς δεν θα φανταζόταν...

O γάμος τους κράτησε δέκα χρόνια και όλο αυτό το διάστημα για την κάθε κίνηση και κάθε λέξη τους γίνονταν τα μεγαλύτερα κουτσομπολιά στο Χόλιγουντ.

Αν και ο Τομ Κρουζ με την Νικόλ Κίντμαν χώρισαν αρκετά φιλικά, δεν έλειψαν κατά καιρούς και οι μικρές κακιούλες. Αυτές τις μέρες η Κίντμαν μίλησε για τους λόγους που παντρεύτηκε τον Κρουζ.

Σε μια έκθεση για το περιοδικό New York, η Κίντμαν αναφέρεται στο γάμο της που έλαβε χώρα το 1990 και κάνει μια αποκάλυψη που δεν φανταζόμασταν.

«Παντρεύτηκα πολύ νέα αλλά δεν ήταν η δύναμη που είχε αλλά η προστασία που μου προσέφερε. Σίγουρα παντρεύτηκα γιατί τον αγαπούσα αλλά ήμουν παντρεμένη με έναν άντρα πολύ ισχυρό που με έσωσε από όποια σεξουαλική παρενόχληση θα μπορούσα να δεχτώ» λέει η 51χρονη σήμερα ηθοποιός του Hollywood.

Στο διάστημα που ήταν παντρεμένη με τον Κρουζ, η Κίντμαν υιοθέτησε δύο παιδιά με τον ηθοποιό, τον 23χρονο σήμερα Κόνορ Και την 25χρονη Ιζαμπέλα.

H Κίντμαν ολοκληρώνει την έκθεσή της αναφέροντας πως μετά το διαζύγιό της το 2001, κι ενώ ήταν περίπου 33 ετών, κατάλαβε πως ήρθε η ώρα να μεγαλώσει, να ωριμάσει και να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις μόνη της!

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.