Είναι έγκυος η διάσημη τραγουδίστρια; – Πώς «φούντωσαν» οι φήμες (ΦΩΤΟ)

Είναι έγκυος η διάσημη τραγουδίστρια; - Πώς «φούντωσαν» οι φήμες (ΦΩΤΟ)

Η Μάιλι Σάιρους πήγε... ανυποψίαστη για ψώνια με φίλους και ξεσήκωσε τα media.

Μετά τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Ντακότα Τζόνσον και την επιβεβαιωμένη πια εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ, έρχεται μία ακόμη φήμη εγκυμοσύνης να ταράξει τα νερά του Hollywood. Ο λόγος για τη Μάιλι Σάιρους, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Και μπορεί η ίδια να μην επιβεβαιώνει κάτι, υπάρχουν όμως φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.

Η 25χρονη τραγουδίστρια εθεάθη στο Los Angeles να ψωνίζει παιδικά ρούχα, πυροδοτώντας φήμες περί εγκυμοσύνης. Πρόσφατα μάλιστα ο Λίαμ Χέμσγουορθ είχε δηλώσει πως πλέον νιώθει αρκετά έτοιμος να γίνει πατέρας, και συνδυασμός με τις φωτογραφίες της Μάιλι, βγήκε και το συμπέρασμα περί εγκυμοσύνης.

Ένα συμπέρασμα, που απ’ ότι φάνηκε όμως ήταν μεγάλο λάθος, αφού πηγή που βρίσκεται κοντά στη νεαρή τραγουδίστρια, ανέφερε πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο εγκυμοσύνης, και πως απλά βρέθηκε έξω από το μαγαζί με τα μωρουδιακά τυχαία, αφού είχε βγει για ψώνια με φίλους. Ωστόσο η ίδια πηγή ανέφερε, πως η Μάιλι θα ήθελε να γίνει μαμά μια μέρα και μάλιστα θα γινόταν και πολύ καλή μαμά.

Είναι έγκυος η διάσημη τραγουδίστρια; - Πώς «φούντωσαν» οι φήμες (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.