Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα: «Με τιμώρησε ο Θεός γιατί σκότωσα 6 παιδιά με τις εκτρώσεις»

Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα: «Με τιμώρησε ο Θεός γιατί σκότωσα 6 παιδιά με τις εκτρώσεις»

Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε μια συνέντευξη στο Πρω1νό, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου.

Η γνωστή καλλιτέχνιδα θα συμμετέχει στην αναβιωση της θεατρική παράστασης «Μαριχουάνα Stop!», και μίλησε για το γεγονός. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε έκανε εκτρώσεις και την τιμώρησε ο θεός.

Στην αρχή της συνέντευξης η Μαρία Ιωαννίδου έδειξε μια βασική στάση του ρόλου της και ομολογουμένως εντυπωσίασε.

«Η Μάρθα Καραγιάννη είχε μία μεγαλύτερη ευκολία στο δεξί πόδι και όλοι οι χορογράφοι της βάλανε να σηκώνει μόνο το δεξί πόδι», είπε χαρακτηριστικά για τον ρόλο της.

Η ίδια αναφέρθηκε στα σχόλια που δέχτηκε για την ηλικία της, όταν ανακοινώθηκε η συμμετοχή της στην αναβίωση της θεατρικής «Είναι γελοίοι. Φυσικά και δεν έχω την ευλυγισία της κοπελίτσας που ήμουνα. Μερικοί άνθρωποι έχουμε καλύτερο DNA από μερικούς άλλους».

«Η τσίχλα γέρασε, είναι ζαρωμένη, ενώ εγώ δεν είμαι. Πιστεύω το ότι όταν έρθει η ώρα μου, στην κάσα μου θα κολλήσουν μια τσιχλόφουσκα», είπε για την γνωστή συνήθεια της να μασάει τσίχλα.
Επιπρόσθετα, η Μαρία Ιωαννίδου έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τους λόγους που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά: «Δεν έκανα παιδί γιατί το ανέβαλα κάθε τόσο λόγω της δουλειάς. Με το Γερμανό κάναμε εξωσωματική, βγήκαν όλα τα θετικά και μετά από 2 χρόνια ο Φρέντυ αρρώστησε. Με τιμώρησε ο Θεός γιατί σκότωσα 6 παιδιά με τις αμβλώσεις»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

 

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.