Ήττα για τον Παναθηναϊκό στο Μόναχο

Ήττα για τον Παναθηναϊκό στο Μόναχο

Ο Παναθηναϊκός έδειξε -όπως και πέρσι- προβλήματα μακριά από το ΟΑΚΑ και γνώρισε την ήττα με 80-79 στο Μόναχο από την Μπάγερν.

Με ήττα ξεκίνησε τις… αποδράσεις του μακριά από το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να… καθαρίσουν το παιχνίδι όποτε είχαν το μομέντουμ στο Μόναχο και επέτρεψαν στην Μπάγερν να παραμείνει «ζωντανά». Ένα black out των παικτών του Τσάβι Πασκουάλ έδωσε στους γηπεδούχους το «πάνω χέρι» και παρά τις λύσεις του Κιθ Λάνγκφορντ, οι πρωταθλήτες Ελλάδας δεν πήραν ξανά το προβάδισμα.

Ύστερα από ένα… σεμινάριο κακών επιλογών στο τελευταίο λεπτό από τις δύο ομάδες, ο Νίκος Παππάς έκανε ένα πανέξυπνο φάουλ στον σέντερ της Μπάγερν Μονάχου, Ντέβιν Μπούκερ. Ο Αμερικανός σέντερ έκανε 0/2 βολές και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχε την τύχη του στα χέρια του. Όμως, ο Τζέιμς Γκιστ υπέπεσε σε «φτηνό» λάθος, στην προσπάθειά του να δώσει την μπάλα στον Κιθ Λάνγκφορντ (18π.), το οποίο ήταν και η… χαριστική βολή. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο εξαιρετικός Νιχάντ Τζέντοβιτς (19π.)

Έτσι, οι δύο ομάδες έχουν ρεκόρ 1-1 πλέον στην Euroleague, με τους «πράσινους» να στρέφονται στο εντός έδρας ματς με την Γκραν Κανάρια την Πέμπτη (18/10, 21:00).

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.