Ήρωας του Game of Thrones ο νέος Τζέιμς Μποντ;

Ήρωας του Game of Thrones ο νέος Τζέιμς Μποντ;

Ο Ρίτσαρντ Μάντεν, ο Young Wolf του Game of Thrones, ενδέχεται να είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ.

Μετά την κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας του Τζέιμς Μποντ ο Ντάνιελ Κρέγκ θα αποχωρήσει από τον ρόλο του πιο διάσημου κατασκόπου. Οι τελευταίες φήμες θέλουν έναν Βρετανό ηθοποιό που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με τον ρόλο του στη δημοφιλή σειρά Game of Thrones να βρίσκεται κοντά στον ρόλο.

Ο Ρίτσαρντ Μάντεν, ο «Young Wolf» και για λίγο καιρό βασιλιάς του Βορρά Ρομπ Σταρκ, σύμφωνα με αναφορές αναμένεται να δεχτεί πρόταση για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρέγκ. Η παραγωγός των ταινιών του Τζέιμς Μποντ Μπάρμπαρα Μπρόκολι, φέρεται έτοιμη να προσεγγίσει τον Μάντεν τις επόμενες ημέρες.

Ο ήρωας που ενσάρκωσε στο Game of Thrones δεν έζησε πολύ ωστόσο έζησε αρκετά για να εκτοξευθεί η καριέρα του.

Ο Μάντεν, με σκωτσέζικη καταγωγή εξετάζεται για τον ρόλο του Μποντ, κάτι που αν γίνει θα τον βάλει στο πάνθεον των ηθοποιών που έχουν παίξει τον διάσημο ρόλο, μεταξύ αυτών και ο επίσης σκωτσέζος Σον Κόνερι που εμφανίστηκε ως κατάσκοπος 007 στις πρώτες πέντε ταινίες. Πάντως, οι φήμες για τον Μάντεν έχουν προκαλέσει διχασμό των θεατών.

Πληροφορίες θέλουν και τον ηθοποιό Ίντρις Έλμπα να είναι επίσης υποψήφιος για τον ρόλο, κάτι που αν συμβεί θα τον κάνει τον πρώτο μαύρο Τζέιμς Μπόντ.

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.