Γιατί εξαφανίστηκε το plus size μοντέλο του GNTM (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιατί εξαφανίστηκε το plus size μοντέλο του GNTM (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ειρήνη Μπουντούκη του Next Top Model εξηγεί γιατί... τη χάσαμε ξαφνικά από τον διαγωνισμό.

Πρόκειται για ένα plus size model που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το το ριάλιτι μοντέλων του Star, Greece’s Next Top Model. Ο λόγος για την Ειρήνη Μπουντούκη, η οποία εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Η ίδια παραχώρησε μια συνέντευξη στο Πρω1νό και μίλησε για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό, το ατύχημα της κόρης της και τα σχόλια που λαμβάνει από τον κόσμο.

«Φυσικά και είναι τιμή να με αποκαλούν η Ελληνίδα Άσλεϊ Γκράχαμ αφού είναι πρότυπο για όλο τον “τσουπωτό” πληθυσμό στον πλανήτη. Δεν υπάρχουν ιδανικές αναλογίες για ένα plus size μοντέλο. Όταν βρέθηκα στην οντισιόν του παιχνιδιού τους έβλεπα σα να λένε “Τι κάνει αυτή εδώ, γιατί ήρθε;”» είπε για την αίσθηση που είχε κατά την διάρκεια των δοκιμασιών του παιχνιδιού.

Μάλιστα, η Ειρήνη αποκάλυψε τον λόγο που δεν την είδαμε ξανά στον διαγωνισμό: «Την ημέρα της τελικής επιλογής για το σπίτι του GNTM ήμουν στο νοσοκομείο με την κόρη μου».

Όσον αφορά τα σχόλια που λαμβάνει από τον κόσμο είπε: «Με έχει σταματήσει κοπέλα στο δρόμο που έπασχε 10 χρόνια απο ανορεξία και μου είπε “Σε είδα και ένιωσα καλύτερα”. Έχω περάσει μια πολύ άσχημη επιλόχειο κατάθλιψη».

«Με έχουν απορρίψει από κάστινγκ. Έψαχνε ο πελάτης να δει που είναι το μοντέλο. Η δουλειά μας είναι συνώνυμο της απόρριψης. Εαν τα κορίτσια που ξεκινούν τώρα έχουν στο μυαλό τους ένα χώρο με φώτα κάνουν λάθος. Κάποτε θεωρούσα πως με το φαγητό μπορούσα να καλύψω τα κενά που είχα στην καρδιά μου», πρόσθεσε η Ειρήνη Μπουντούκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.