Ο ορισμός της αναλγησίας: έδιωξαν καρκινοπαθή από εστιατόριο επειδή… τρόμαζε τους πελάτες (ΦΩΤΟ)

Ο ορισμός της αναλγησίας: έδιωξαν καρκινοπαθή από εστιατόριο επειδή... τρόμαζε τους πελάτες (ΦΩΤΟ)

Ένας ηλικιωμένος άνδρας υποχρεώθηκε να φύγει από το εστιατόριο ενός βενζινάδικου στο Walterboro της Νότιας Καρολίνας, γιατί όπως χαρακτηριστικά του είπε η ιδιοκτήτρια «τρομάζει τους πελάτες» λόγω του παρουσιαστικού του.

Ο καρκίνος του δέρματος έχει αφήσει τα σημάδια του πάνω στο πρόσωπο του Kirby Evans καθώς χρειάστηκε να του αφαιρεθεί το αριστερό μάτι και ολόκληρη η μύτη.

Η επίσκεψή του στο εν λόγω μαγαζί για να απολαύσει έναν καφέ και ένα ντόνατ την Τρίτη 9/10 ήταν άκρως τραυματική όπως περιγράφει ο ίδιος στον τηλεοπτικό σταθμό ABC News 4.

«Μου είπε “έλα δω” και με τράβηξε στο γραφείο της. Οι λέξεις που βγήκαν από το στόμα της με πλήγωσαν βαθιά», δήλωσε ο 65χρονος προσθέτοντας πως η μάνατζερ του είπε να καλύψει το πρόσωπό του ή να φύγει γιατί οι άλλοι πελάτες τρομάζουν που τον βλέπουν!

«Πως μπορεί ένας άνθρωπος να φάει οτιδήποτε με καλυμμένο πρόσωπο;» δήλωσε ο ηλικιωμένος.

Η κόρη του Brandy δημοσίευσε την ιστορία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας την οργή της για τη συμπεριφορά της ιδιοκτήτριας.

«Τον άρπαξε από τη μπλούζα του και τον οδήγησε στο γραφείο της. Του είπε πως αν είναι να φάει κάτι θα πρέπει να καλύψει το πρόσωπό του. Έφυγε και ήρθε σπίτι με δάκρυα στα μάτια για να μου πει τι συνέβη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο ορισμός της αναλγησίας: έδιωξαν καρκινοπαθή από εστιατόριο επειδή... τρόμαζε τους πελάτες (ΦΩΤΟ)

«Ο πατέρας μου έχει επιβιώσει από καρκίνο, έχασε το μάτι του και τη μύτη του λόγω καρκίνου. Δεν μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό που του προκάλεσε ο καρκίνος».

Ο κύριος Evans διαγνώστηκε με βασικοκυτταρικό καρκίνωμα και δεν μπορεί να αντέξει εγχείρηση ανακατασκευής. Το δέρμα του είναι τόσο ευαίσθητο που δεν μπορεί καν να φορέσει κάλυμμα στο μάτι που έχει χάσει.

H ιδιοκτήτρια του βενζινάδικου πάντως δεν δείχνει να έχει μετανιώσει για την απάνθρωπη συμπεριφορά της. Τουναντίον υπερασπίστηκε την απόφασή της γράφοντας το εξής: «Διευθύνω μια επιχείρηση εστίασης που ο κόσμος έρχεται να φάει. Δεν βλέπω απολύτως τίποτα λάθος σε αυτό που έκανα. Κάθε μέρα θα έρθει κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού την ώρα που έρχεται ο περισσότερος κόσμος. Έχω να πληρώσω λογαριασμούς και εργάζομαι πολύ σκληρά για να ευχαριστήσω τους πελάτες».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το INSTANEWS στο Google News για να είστε πάντα μέσα στα νέα.